Πηγές ΝΔ: Τι έχει να κρύψει ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν τολμά τον έλεγχο από το 2015 Πηγές ΝΔ: Τι έχει να κρύψει ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν τολμά τον έλεγχο από το 2015 | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πηγές ΝΔ: Τι έχει να κρύψει ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν τολμά τον έλεγχο από το 2015

Για «απομόνωση» και «εγκλωβισμό» του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την πρόταση εξεταστικής για τα γκάλοπ και τις δημοσκοπήσεις κάνουν λόγο πηγές της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, υπογραμμίζουν πως «Απομονωμένος και εγκλωβισμένος στις ιδεοληψίες του παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ με την άρνησή του να διευρυνθεί χρονικά ο έλεγχος χρηματοδότησης στα Μέσα και τις εταιρίες δημοσκοπήσεων σε μία ουδέτερη διατύπωση χωρίς κανένα υπονοούμενο, όπως είχε προτείνει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της Βουλής και ουσιαστικά αποδέχθηκαν σήμερα και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης» και προσθέτουν: 

«Την πρόταση του κ. Μητσοτάκη- που είχε τότε δεχθεί ο Αλέξης Τσίπρας αλλά στη συνέχεια ανακάλεσε- επανέφερε με παρέμβασή του επί της διαδικασίας, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Χάρης Θεοχάρης στη συζήτηση «για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, για τη διερεύνηση της επιχείρησης πολιτικής χειραγώγησης της κοινής γνώμης, ευτελισμό των θεσμών και κατασπατάληση δημοσίου χρήματος».

Τέλος τονίζουν πως «Η τυφλή άρνηση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να ριχθεί άπλετο φως στη διακυβέρνηση της δικής του περιόδου δημιουργεί ερωτηματικά που ζητούν απαντήσεις. Τι έχει να κρύψει ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν τολμά τον έλεγχο; Τι φοβάται και αρνείται την έρευνα; Από πότε η αναζήτηση της αλήθειας έχει χρονικό περιορισμό;»

epirusblog.gr
5 of 5
Πηγές ΝΔ: Τι έχει να κρύψει ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν τολμά τον έλεγχο από το 2015
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 7114054018304952478
Σχόλια

Τα καλύτερα

item