17 διάσημα ζευγάρια που επέλεξαν τον χειμώνα για να παντρευτούν και άφησαν εποχή

Αν σκέφτεσαι να παντρευτείς με τον καλό σου κατά τη διάρκεια του χειμώνα, αυτά τα διάσημα ζευγάρια θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για εσένα. Αν πάλι δε σου περνάει καν από το μυαλό μια τέτοια επιλογή, είναι πολύ πιθανόν οι celebrities να σε κάνουν να αλλάξεις γνώμη!

Ένας χειμερινός γάμος μπορεί να προκαλέσει προβληματισμούς στα ζευγάρια που σκέφτονται να το τολμήσουν, καθώς είναι πολλά τα απρόοπτα που μπορεί να συμβούν και να καταστρέψουν την ημέρα εκείνη, όπως για παράδειγμα μια δυνατή βροχή και καλεσμένοι που... τουρτουρίζουν από το κρύο. 

Οι επιλογές του χώρου όπου θα γίνει η δεξίωση του γάμου, επίσης, είναι περιορισμένες σε σχέση με εκείνες που έχεις το καλοκαίρι.

Ωστόσο, οι γάμοι του χειμώνα έχουν τον τρόπο να σε κερδίζουν και αυτό γιατί, παρόλο που ο καιρός έξω μπορεί να μην είναι καλός, οι νύφες και οι γαμπροί μπορούν να κάνουν αυτή τη μέρα να είναι εξαιρετικά απολαυστική.

Παράδειγμα που αποδεικνύει πόσο φανταστικοί είναι οι χειμερινοί γάμοι, αποτελούν οι διάσημοι που έκαναν τον δικό τους μεταξύ Νοεμβρίου και Φεβρουαρίου.

Αρκετοί σταρ, λοιπόν, «αγκάλιασαν» τη σεζόν και μετέτρεψαν το σκηνικό σε ό,τι πιο εντυπωσιακό έχουμε δει, όπως για παράδειγμα τα χιονισμένα βουνά που χρησίμευσαν ως φόντο για τον γάμο της Kate Hudson και του Chris Robinson στο Άσπεν του Κολοράντο, όπου το ζευγάρι κρατούσε τους καλεσμένους ζεστούς με μια υπαίθρια φωτιά.

Άλλα διάσημα ζευγάρια, μεταξύ των οποίων η Nicole Kidman και ο Tom Cruise, «εκμεταλεύτηκαν» την όμορφη περίοδο των Χριστουγέννων για να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει 17 celebrities που επέλεξαν την πιο κρύα εποχή του χρόνου για να επισφραγήσουν την αγάπη τους.

Miley Cyrus και Liam Hemsworth

miley cyrus liam hemsworth

Το ζευγάρι παντρεύτηκε λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2018 και η Miley Cyrus επέλεξε για την περίσταση ένα κομψό, ανοιχτό φόρεμα Vivienne Westwood.

Mandy Moore και Taylor Goldsmith

Η ηθοποιός Mandy Moore και ο μουσικός Taylor Goldsmith παντρεύτηκαν στα μέσα Νοεμβρίου 2018 σε μια πραγματικά μοναδική τελετή γεμάτη με ροζ, πουπουλένιες λεπτομέρειες, και η Moore φόρεσε ένα υπέροχο ροζ νυφικό.

Sofia Vergara και Joe Manganiello

sofia vergara joe manganiello

Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Modern Family» παντρεύτηκε τον ηθοποιό Joe Manganiello σε έναν λαμπερό γάμο στο Breakers Resort στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, στις 22 Νοεμβρίου 2015.

Nicole Richie και Joel Madden

nicole richie joel madden

Η κόρη του Lionel Richie παντρεύτηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2010 τον frontman του Good Charlotte, φορώντας ένα custom-made φόρεμα Marchesa

Kate Winslet και Ned Rocknroll

kate winslet med rocknroll

Ο γάμος της Winslet με τον ανιψιό του Sir Richard Branson ήταν εξαιρετικά μυστικός και πραγματοποιήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου 2012.

Kate Hudson και Chris Robinson

kate hudson chris robinson

Ο γάμος του διάσημου ζευγαριού πραγματοποιήθηκε την Πρωτοχρονιά του 2000 στο Άσπεν του Κολοράντο.

Cameron Diaz και Benji Madden

Η ηθοποιός παντρεύτηκε στις 5 Ιανουαρίου 2015 με τον Benji Madden σε μια οικεία τελετή στην αυλή.

Katie Holmes και Tom Cruise

katie holmes tom cruise

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 18 Νοεμβρίου 2006, σε μια τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Bracciano της Ιταλίας.

Brigitte Nielsen και Sylvester Stallone

brigitte nielsen sylvester stallone

Ντυμένη με ένα μακρυμάνικο νυφικό, κατάλληλο για τη δεκαετία του '80, και ιδιαίτερη κόμμωση, η Nielsen παντρεύτηκε τον Stallone στις 15 Δεκεμβρίου 1985.

Ava Gardner και Frank Sinatra

ava gardner frank sinatra

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στο σπίτι ενός φίλου τους στη Φιλαδέλφεια στις 7 Νοεμβρίου 1961. Το βολάν φόρεμα της Gardner ταίριαζε απόλυτα με τη λευκή τούρτα που έκοψε το ζευγάρι την ημέρα εκείνη.

Gisele Bündchen και Tom Brady

gisele bündchen tom brady

Το μοντέλο έλαμπε την ημέρα εκείνη μέσα στο νυφικό γεμάτο παγέτες που φορούσε. Το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2009, στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια. 

Στην παρακάτω photo gallery θα δεις ποια είναι τα υπόλοιπα διάσημα ζευγάρια που είπαν «ναι» σε έναν χειμερινό γάμο.

epirusblog.gr
5 of 5
17 διάσημα ζευγάρια που επέλεξαν τον χειμώνα για να παντρευτούν και άφησαν εποχή
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6911237792276016272
item