Πρέβεζα: Στο μπλε του διαβήτη θα φωτιστούν στις 14 Νοεμβρίου το Δημαρχείο και ο πύργος του ρολογιού Αγίου Χαραλάμπους στην Πρέβεζα. Πρέβεζα: Στο μπλε του διαβήτη θα φωτιστούν στις 14 Νοεμβρίου το Δημαρχείο και ο πύργος του ρολογιού Αγίου Χαραλάμπους στην Πρέβεζα. | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Στο μπλε του διαβήτη θα φωτιστούν στις 14 Νοεμβρίου το Δημαρχείο και ο πύργος του ρολογιού Αγίου Χαραλάμπους στην Πρέβεζα.

Στο μπλε χρώμα του διαβήτη θα φωτιστούν την Κυριακή 14 Νοεμβρίου το Δημαρχείο και ο πύργος του ρολογιού του Αγίου Χαραλάμπους στην Πρέβεζα.

Η δράση διοργανώνεται με την συνεργασία του Συλλόγου Ατόμων με Νεανικό Διαβήτη, τον Δήμο Πρέβεζας και την ΤΟΜΥ Πρέβεζας με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση ενάντια στον διαβήτη.

Ο σακχαρώδης διαβήτης αποτελεί για τα άτομα με διαβήτη όσο και για όλη τους την οικογένεια μία συνεχή κατά κύριο λόγο ψυχολογική επιβάρυνση.

Η ημέρα για τον διαβήτη αποτελεί παγκόσμια, μετά την ημέρα για το AIDS, την δεύτερη ημέρα η οποία έχει ορισθεί επισήμως από τα Ηνωμένα Έθνη και η οποία έχει αφιερωθεί σε μία σοβαρή ανωμαλία του Μεταβολισμού.

Έτσι λοιπόν ορίσθηκε ότι η 14η Νοεμβρίου κάθε χρόνο η οποία είχε προσδιορισθεί από τη Διεθνή Συνομοσπονδία για τον Διαβήτη να είναι διεθνώς η επίσημη ημέρα που αφιερώνεται σε αυτόν.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Στο μπλε του διαβήτη θα φωτιστούν στις 14 Νοεμβρίου το Δημαρχείο και ο πύργος του ρολογιού Αγίου Χαραλάμπους στην Πρέβεζα.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 6309495581635167140
Σχόλια

Τα καλύτερα

item