Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Έχω πάρει 10.000 ευρώ για να λάβω μέρος σε reality, πρέπει να ανεβάσουμε το ποσό

Στο πλατό της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου«Super Κατέρινα», στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, έμειναν άφωνοι με τη δήλωση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου πως έχει λάβει περισσότερα από 10.000 ευρώ για να συμμετάσχει με reality show.

Η εκρηκτική influencer και μοντέλο που αυτή την εποχή συμμετέχει στο Just the Two of Us, show του ίδιου τηλεοπτικού σταθμού και τραγουδάει μαζί με την Κατερίνα Λιόλιου, δήλωσε πως: «μπορεί να έχω πάει με 10.000 ευρώ σε κάποιο reality, οπότε πρέπει να ανεβάσουμε τώρα λίγο το ποσό». 

Ήταν η απάντησή της στην ερώτηση για το χρηματικό ποσό που θα ήταν απαραίτητο ώστε να πειστεί και να πάρει μέρος σ’ ένα reality επιβίωσης όπως το «Survivor» και το αν θα το έκανε, για παράδειγμα για 10.000 ευρώ την εβδομάδα.

Μάλιστα, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου αποκάλυψε πως θα σκεφτόταν το οικονομικό για να μπει σ’ ένα τέτοιο πρόγραμμα: «Όλα είναι πιθανά, αν υπάρξει μια πρόταση σοβαρή, καλή και που ν’ αξίζει και οικονομικά… 

Το λέω γιατί είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης που δεν μπορείς να παραβλέψεις το οικονομικό όφελος γιατί δεν κάνεις κάτι σαν κι αυτό για την ψυχή της μάνας σου», τόνισε.

Με την ολοκλήρωση των δηλώσεών της, η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της ήταν αν μη τι άλλο αμήχανοι και σοκαρισμένοι. 

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά: «Δεν πάμε όλοι μαζί αν είναι να πάρουμε κάνα 20χιλιαρο την εβδομάδα; Να κάτσουμε κάνα μήνα να βγάλουμε την 100άρα μας».


epirusblog.gr
5 of 5
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Έχω πάρει 10.000 ευρώ για να λάβω μέρος σε reality, πρέπει να ανεβάσουμε το ποσό
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 383653100388555648
item