Γιάννενα: Πρόσθετη χρηματοδότηση 1 Εκ. Ευρώ για το αποχετευτικό δίκτυο περιμετρικά των Ιωαννίνων εξασφάλισε η ΔΕΥΑΙ Γιάννενα: Πρόσθετη χρηματοδότηση 1 Εκ. Ευρώ για το αποχετευτικό δίκτυο περιμετρικά των Ιωαννίνων εξασφάλισε η ΔΕΥΑΙ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Πρόσθετη χρηματοδότηση 1 Εκ. Ευρώ για το αποχετευτικό δίκτυο περιμετρικά των Ιωαννίνων εξασφάλισε η ΔΕΥΑΙ

Η ΔΕΥΑΙ με χαρά ανακοινώνει ότι εξασφαλίστηκε πρόσθετη χρηματοδότηση 1 εκατομμυρίου ευρώ, από πόρους του ΕΣΠΑ, για το έργο του αποχετευτικού δικτύου περιμετρικά της πόλης (Καρδαμίτσια, Νέα Ζωή, Κάτω Νεοχωρόπουλο, Δροσιά, Πεντέλη, Τσιφλικόπουλο κλπ.). 

Με τη νέα χρηματοδότηση καθίσταται δυνατή η ικανοποίηση αιτημάτων δεκάδων συμπολιτών μας για τροποποίηση της μελέτης και επέκταση της περιοχής παρέμβασης, ώστε να συνδεθούν περισσότερες οικίες, με το κεντρικό αποχετευτικό σύστημα. 

Το τόσο μεγάλης περιβαλλοντικής σημασίας έργο προχωρά με ταχείς ρυθμούς (ήδη έχουν κατασκευαστεί δίκτυα μήκους 60 χιλιομέτρων) και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του 2022.

Υπενθυμίζεται ότι οι ιδιωτικές συνδέσεις θεωρούνται πλέον «επιλέξιμες δαπάνες» και ως εκ τούτου, οι πολίτες δεν θα κληθούν να καταβάλουν τα τέλη σύνδεσης.


epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Πρόσθετη χρηματοδότηση 1 Εκ. Ευρώ για το αποχετευτικό δίκτυο περιμετρικά των Ιωαννίνων εξασφάλισε η ΔΕΥΑΙ
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 2176707575137203771
Σχόλια
item