Η Zoë Kravitz ποζάρει για το Another Magazine και κλέβει τις εντυπώσεις Η Zoë Kravitz ποζάρει για το Another Magazine και κλέβει τις εντυπώσεις | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η Zoë Kravitz ποζάρει για το Another Magazine και κλέβει τις εντυπώσεις

Μια αποκαλυπτική και άκρως αισθησιακή φωτογράφιση για λογαριασμό του περιοδικού «Another», η οποία πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο για το τεύχος Autumn/Winter 2021.

To editorial για το Another Magazine είναι cool και sexy όπως και η ίδια. Tην φωτογράφιση ανέλαβε ο Collier Schorr και η Kravitz σε όσες λήψεις δεν ποζάρει topless ή με το signature λευκό, αθλητικό φανελάκι της, φορά «Saint Laurent».

Η Zoë Kravitz η οποία ήταν το πρόσωπο του Saint Laurent για την ομορφιά, το άρωμα και τη μόδα εδώ και τέσσερα χρόνια», λέει στην συνέντευξη της στο περιοδικό : «Είναι απλά και όμορφα ρούχα», λέει στην συνέντευξη της στο περιοδικό.

H σταρ μίλησε για το πως αισθάνεται που μεγαλώνει.

«Είναι υπέροχο να παίρνεις καλύτερες αποφάσεις, να ξέρεις τι σου ταιριάζει, να ξέρεις τι σου κάνει καλό, να ξέρεις τι είναι η πραγματική διασκέδαση, όχι μόνο η ιδέα της διασκέδασης. Βρισκόμαστε σε ένα γλυκό σημείο. Πρέπει να το απολαύσουμε και να μην παριστάνουμε τους ενήλικες που δεν κάνουν πλέον διασκεδαστικά πράγματα. Θα έπρεπε να σκεφτόμαστε: "Είμαι στα τριάντα μου. Ας κάνουμε περισσότερα πράγματα"», είπε μεταξύ άλλων.


epirusblog.gr
5 of 5
Η Zoë Kravitz ποζάρει για το Another Magazine και κλέβει τις εντυπώσεις
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5280229036465286801
Σχόλια
item