Άρτα: Φοιτήτρια του τμήματος λαϊκής μουσικής Άρτας μάγεψε τους κριτές του THE VOICE! (VD)

Για άλλη μία φορά το πετυχημένο μουσικό Talent Show «The Voice of Greece» μας επιφύλαξε μία ευχάριστη έκπληξη το βράδυ του Σαββάτου...
Κατά την διάρκεια των οντισιόν ανέβηκε στη σκηνή η Λένα Κηρολιβάνου που ζει στην Αθήνα και κατάγεται από την Αμφιλοχία Αιτωλοακαρνανίας.

Έχει μία δεκαετία στον χώρο της μουσικής. Ξεκίνησε από 19 ετών σπουδάζοντας στην Άρτα Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής. Κυμαίνεται ανάμεσα σε Ρεμπέτικο, Νησιώτικο και Λαϊκό.

​Ερμηνεύοντας το τραγούδι «Ελενίτσα» δεν κέρδισε μόνο το κοινό αλλά και τρεις στους τέσσερις κριτές. Την Έλενα Παπαρίζου, τον Σάκη Ρουβά και φυσικά τον Λευκαδίτη Κωνσταντίνο Αργυρό με τον οποίον αποφάσισε να συνεχίσει στην επόμενη φάση του παιχνιδιού παρά τα όσα ανέφερε ο Σάκης για την παρουσία του τώρα τελευταία συχνά-πυκνά στην Αμφιλοχία.

Μάλιστα, η ίδια η τραγουδίστρια ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους έσπευσαν να της ευχηθούν για αυτή την επιτυχία της, λέγοντας ότι: «Έγινε και αυτό μετά από αρκετά χρόνια… Δηλώνω τρελαμένη… Ένα πολύ όμορφο μουσικό ταξίδι ξεκινάει επιτέλους μετά από τόση αποχή λόγω Πανδημίας.. Θα το ζήσω στο έπακρον. Το άγχος και η κούραση με κατέβαλε και δεν τραγούδησα όπως πραγματικά ήθελα, όμως όλα ξεκινάνε τώρα».
Πηγή: agriniotimes.gr
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Φοιτήτρια του τμήματος λαϊκής μουσικής Άρτας μάγεψε τους κριτές του THE VOICE! (VD)
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 3366030117417633635
item