Το κορίτσι που μαγνήτισε τα βλέμματα στο πιο viral επεισόδιο του «Τροχού της Τύχης» (photos)

Με κορμί που θα ζήλευαν και μοντέλα και μάτια που σαγηνεύουν, η Αθηνά έκανε τους πάντες να την ψάχνουν…


Έχουν περάσει μερικές μέρες από το πιο viral επεισόδιο που έχουμε δει στον «Τροχό της Τύχης» που προβάλλεται στο Star.

Πιο συγκεκριμένα, ο παίκτης έπρεπε να συμπληρώσει μόνο το γράμμα «Ξ» για να βρεις όλες τις λέξεις και να κερδίσει, όμως έπαθε.. blackout αναφέροντας «άκυρη» λέξη και έτσι έχασε.


Στο βίντεο αυτό, οι μισοί παρακολούθησαν την επική απάντηση του παίκτη και οι άλλοι μισοί το κορίτσι με τα σγουρά μαλλιά που συμμετείχε. Μάλιστα, στα σχόλια του βίντεο, πολλοί έψαχναν να μάθουν για το ποια είναι η Αθηνά.

Εμείς όχι μόνο την βρήκαμε αλλά μάθαμε και κάποια πράγματα για την Αθηνά. Η 23χρονη με υπέροχο σώμα και τα σαγηνευτικά μάτια, γεννήθηκε και μένει στον Βόλο. Μέχρι τα 18 της χρόνια ασχολήθηκε επαγγελματικά με τη ρυθμική γυμναστική και έτσι «γεννήθηκε» η σκέψη για σπουδές πάνω σε αυτό.

Πρόσφατα η Αθηνά τελείωσε Γυμναστική Ακαδημία στη Βουλγαρία με ειδικότητα στη ρυθμική και πλέον έχει στόχο να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Αυτό είναι να γίνει μία αξιόλογη προπονήτρια στο επάγγελμα της με τον δικό της σύλλογο στον Βόλο.

Παράλληλα, η νεαρή καλλονή κάνει φωτογραφίσεις για κατάστημα ρούχων, ενώ εκτός από το ρόλο του… μοντέλου, σχεδιάζει και κάποια ρούχα, καθώς η ζωγραφική είναι η δεύτερη μεγάλη της αγάπη.

Δείτε φωτογραφίες της υπέροχης Αθηνάς…


epirusblog.gr
5 of 5
Το κορίτσι που μαγνήτισε τα βλέμματα στο πιο viral επεισόδιο του «Τροχού της Τύχης» (photos)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3725998925567227816
item