Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Λιώνει στη γυμναστική – Έτσι κρατιέται σε φόρμα (Video)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι στα πιο αδύνατά της! Ακολουθεί πιστά ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής και γυμνάζεται εντατικά ακόμα και το Σαββατοκύριακο!

Η ίδια βρέθηκε στο γυμναστήριο ακολουθώντας το πρόγραμμά της αλλά και δείχνοντας μέσω Instagram το αδυνατισμένο της κορμί. Η Κωνσταντίνα σηκώνει βάρη…

Η παρουσιάστρια ζυγίζει πια 60 κιλά, αφού έχει χάσει 12 κιλά!

«Δε με βοήθησε κανείς όλο αυτό το διάστημα. Η αλήθεια είναι ότι τώρα συμβουλεύτηκα κάποιον διατροφολόγο για μια τελική σμίλευση. Το σημαντικό είναι ότι έχω χάσει κιλά τρώγοντας. 

Δεν έχω χάσει μυϊκή μάζα, έχω καταφέρει απώλεια λίπους. Όλα αυτά τα χρόνια με τις δίαιτες που έχω λάβει, με τους διατροφολόγους που έχω συναναστραφεί, κάθισα και έφτιαξα το ιδανικό πρόγραμμα για μένα. 

Αυτό που θέλω σίγουρα να μεταφέρω στις γυναίκες είναι ότι όλα αυτά έγιναν σταδιακά, σε βάθος χρόνου και δε χρειάζονται ακρότητες. Θέλει ισορροπία» είχε πει!

Και είχε αναφέρει: «Η αλλαγή ήρθε μέρα με την ημέρα. Βλέπεις το σώμα σου να καλυτερεύει μέρα με την ημέρα. Δεν με βοήθησε κανείς όλο αυτό το διάστημα. 

Η αλήθεια είναι ότι τώρα συμβουλεύτηκα κάποιον διατροφολόγο, για μία τελική σμίλευση. Το σημαντικό είναι ότι έχω χάσει κιλά τρώγοντας! Δεν έχω χάσει μυϊκή μάζα, έχω καταφέρει απώλεια λίπους.».

Δείτε την να λιώνει στη γυμναστική στο παρακάτω βίντεο!

epirusblog.gr
5 of 5
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Λιώνει στη γυμναστική – Έτσι κρατιέται σε φόρμα (Video)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 9118847397437259490
item