Μαριάννα Γεωργαντή: Το «νέο αίμα» στην ελληνική TV! Γνωρίστε τη νεότερη διαγωνιζόμενη του DWTS! Μαριάννα Γεωργαντή: Το «νέο αίμα» στην ελληνική TV! Γνωρίστε τη νεότερη διαγωνιζόμενη του DWTS! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μαριάννα Γεωργαντή: Το «νέο αίμα» στην ελληνική TV! Γνωρίστε τη νεότερη διαγωνιζόμενη του DWTS!

Η Μαριάννα Γεωργαντή αναμένεται να μας απασχολήσει ιδιαίτερα από την πρεμιέρα του DWTS και μετά αφού είναι σίγουρο ότι θα ξεχωρίσει. 

Η Μαριάννα είναι μόλις 22 ετών και "κατεβαίνει" στο dance floor του διαγωνισμού χορού με πολλά όνειρα και κυρίως με την ανάγκη να αποδείξει ότι το μικρό της ηλικίας της δεν στέκεται εμπόδιο στο να πραγματοποιήσει μία νέα κοπέλα τα όνειρά της γιατί όπως λέει στους δικούς της ανθρώπους συχνά: "Τα όνειρα δεν έχουν αριθμούς".

Με νόημα η γνωστή δημοσιογράφος τονίζει πως θέλει να "σπάσει την καραμέλα που λένε όλοι ότι 'είσαι μικρή γι' αυτό και είσαι μικρή για εκείνο'".

Η Μαριάννα Γεωργαντή εδώ και καιρό έχει κερδίσει το δικό της κοινό αφού είναι η viral δημοσιογράφος, που κατάφερε να ξεχωρίσει για το ταλέντο και τις έξυπνες ατάκες της.

Η συμμετοχή της στην πρωινή ειδησεογραφική εκπομπή που παρουσίαζαν ο Άκης Παυλόπουλος και η Ντόρα Κουτροκόη έγινε θέμα συζήτησης και σχολιασμού στους Ράδιο Αρβύλα. Αξίζει να δείτε το παρακάτω πολύ αστείο βιντεάκι που έγινε viral:

Η Μαριάννα Γεωργαντή λοιπόν, θα εμφανιστεί με δυναμισμό στην πρεμιέρα του «Dancing With The Stars», επιδιώκοντας μέσα από αυτό να κερδίσει την αγάπη του κοινού. 

Καβαλιέρος της στο χορευτικό αυτό μουσικό ταξίδι θα είναι ο Σπύρος Παυλίδης ο οποίος έχει δίπλωμα χορού από τον Βρετανικό σύλλογο IDTA. 

Είναι τρεις φορές Πρωταθλητής Ελλάδος στους 5 dance χορούς, ενώ έχει συμμετάσχει σε παγκόσμια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα χορού. Είναι προπονητής και δάσκαλος σε λάτιν χορούς. 

Επίσης, ο Σπύρος Παυλίδης έχει συμμετάσχει στην 1η Eurovision χορού, που έγινε στο Λονδίνο το 2007.

Αυτοσαρκασμός και χιούμορ τα δυνατά της "χαρτιά"

Η Μαριάννα, για εκείνους που τη γνωρίζουν πολύ καλά είναι η "ψυχή της παρέας" αφού επιστρατεύει πάντα το χιούμορ της για να κάνει τους γύρω της να γελούν. 

Ήταν απολαυστικότατη κάθε φορά που στη θεματική ενότητα που διατηρούσε στην πρωινή εκπομπή του Open την οποία παρουσίαζαν Παυλόπουλος-Κουτροκόη παρουσίαζε ένα θέμα με πολύ χιούμορ. Αξίζει να δείτε το παρακάτω βίντεο για να διαπιστώσετε πόσο χιούμορ διαθέτει:


Πάντως, το σίγουρο είναι ότι η Μαριάννα θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να φέρει νέο αέρα στην ελληνική τηλεόραση.

Όσοι τη γνωρίζουν λένε πως είναι πολύ ευγενική, δείχνει σεβασμό στους ανθρώπους που την εμπνέουν, έχει στενή σχέση με τη θρησκεία, έχει αμεσότητα και είναι πολύ κοινωνική.

epirusblog.gr
5 of 5
Μαριάννα Γεωργαντή: Το «νέο αίμα» στην ελληνική TV! Γνωρίστε τη νεότερη διαγωνιζόμενη του DWTS!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7529720028207935237
Σχόλια

Τα καλύτερα

item