Άρτα: Trick or ReThink - Ο Δήμος Αρταίων γιορτάζει το Halloween με δώρα Άρτα: Trick or ReThink - Ο Δήμος Αρταίων γιορτάζει το Halloween με δώρα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Trick or ReThink - Ο Δήμος Αρταίων γιορτάζει το Halloween με δώρα

Το Followgreen Δήμου Αρταίων γιορτάζει το Halloween και μας καλεί να σκεφτούμε τον πλανήτη και την προστασία του, μειώνοντας το πλαστικό μας αποτύπωμα!

Λάβε μέρος στο Green Mission:

«Trick or ReThink;» και κέρδισε ένα μοντέρνο θερμό

https://www.followgreen.gr

Κάθε 10 ημέρες, μία νέα «Πράσινη Αποστολή» βρίσκεται στη διάθεση των δημοτών για να προσφέρει εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση σε θέματα ανακύκλωσης, καθώς και υπέροχα δώρα! 

Ο χρήστης για να λάβει τους πόντους επιβράβευσης καλείται να ολοκληρώσει με επιτυχία όλα τα βήματα της «Πράσινης Αποστολής - Green Mission» και να δηλώσει συμμετοχή στην τρέχουσα κλήρωση.

Όροι και Προϋποθέσεις συμμετοχής στην κλήρωση


Η ανάδειξη του/της νικητή/τριας της κλήρωσης θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο της ηλεκτρονικής επιλογής τυχαίου αριθμού. Το δώρο θα αποστέλλεται στον χώρο της επιλογής του/της νικητή/τριας μέσω εταιρείας courier, ύστερα από την ταυτοποίηση των στοιχείων του/της. 

Απαραίτητη προϋπόθεση μίας έγκυρης συμμετοχής είναι η ολοκλήρωση των στόχων του Green Mission με παράλληλη εξαργύρωση των απαιτούμενων πόντων στην ενεργή κλήρωση.


epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Trick or ReThink - Ο Δήμος Αρταίων γιορτάζει το Halloween με δώρα
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 8755400121996787568
Σχόλια

Τα καλύτερα

item