Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Αυτή είναι η νέα γυναίκα στη ζωή του Νικηφόρου – Η ηθοποιός που θα την ενσαρκώσει Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Αυτή είναι η νέα γυναίκα στη ζωή του Νικηφόρου – Η ηθοποιός που θα την ενσαρκώσει | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Αυτή είναι η νέα γυναίκα στη ζωή του Νικηφόρου – Η ηθοποιός που θα την ενσαρκώσει

Ο Νικηφόρος, μετά την έκδοση του διαζυγίου του με την Ασημίνα στις «Άγριες Μέλισσες», είναι έξαλλος, καθώς πιστεύει πως ο Πέτρος έπαιξε ρόλο στην απόφασή της. Ο ίδιος αποφασίζει να τον συναντήσει και φέρνει σε δύσκολη θέση τον Πέτρο με όσα του λέει.

Αργότερα, όμως, η Ασημίνα μαθαίνει για τη συνάντησή τους και το πρώην ζευγάρι συγκρούεται έντονα ακόμη μία φορά στις Άγριες Μέλισσες. 

Το ίδιο βράδυ, ο Νικηφόρος έχει στο νυχτερινό κέντρο μια ιδιαίτερη γνωριμία, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού “TV O Clock”.

Συγκεκριμένα, συναντάει μια γυναίκα, τη Ρένα, η οποία τον γοητεύει και θέλει να την προσεγγίσει. Το ρόλο θα υποδυθεί η ηθοποιός Μελίνα Λεφαντζή.

Εν τω μεταξύ, η Ασημίνα αναλαμβάνει τη θέση της κοσμικογράφου στην εφημερίδα και θα κάνει αισθητή την παρουσία της στην εκδήλωση της νομαρχίας, η οποία πραγματοποιείται στο νυχτερινό κέντρο του Νικηφόρου και του Κωνσταντή στις Άγριες Μέλισσες.

Στη δεξίωση, τα πράγματα κυλάνε ομαλά για τους προσκεκλημένους, όχι όμως για όλους, καθώς η συνύπαρξη του Δούκα και της Μυρσίνης με την Ασημίνα και τα παιδιά τους θα φέρει τριγμούς. Παράλληλα, στις Άγριες Μέλισσες, ο Πέτρος θα γίνει στόχος του Ακύλα.

Και όσο ο Νικηφόρος αντιλαμβάνεται πως η απόσταση ανάμεσα σε εκείνον και την Ασημίνα είναι πια αγεφύρωτη, θέλει και εκείνος να γυρίσει σελίδα στη ζωή του στις Άγριες Μέλισσες. Έτσι, ζητάει από τη Ρένα να βγουν ραντεβού.

epirusblog.gr
5 of 5
Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Αυτή είναι η νέα γυναίκα στη ζωή του Νικηφόρου – Η ηθοποιός που θα την ενσαρκώσει
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5692459828283932786
Σχόλια

Τα καλύτερα

item