Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Με τον Snik είμαστε πολύ αγαπημένοι, θα γινόταν πολύ καλός μπαμπάς» Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Με τον Snik είμαστε πολύ αγαπημένοι, θα γινόταν πολύ καλός μπαμπάς» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Με τον Snik είμαστε πολύ αγαπημένοι, θα γινόταν πολύ καλός μπαμπάς»

Μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί αύριο. 

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του γνωστού μοντέλου και παρουσιάστριας προβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή Happy Day.

Mέσα σε όλα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για τη σχέση της με τον Snik.

«Με τον Δημήτρη είμαστε πολύ αγαπημένοι. Αυτό συμβαίνει. Είμαστε δυο άνθρωποι που αγαπάμε και σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλο. Ό,τι και αν συμβαίνει» είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία απέφυγε να απαντήσει αν είναι και πάλι μαζί λέγοντας, «Επόμενη ερώτηση».

Όταν δε, ρωτήθηκε για τον λόγο που δεν απαντά ξεκάθαρα και αν η κατάσταση μεταξύ τους είναι περίπλοκη είπε:  «Δεν είναι καθόλου περίπλοκο. Είμαστε δυο άνθρωποι πολύ αγαπημένοι. Αυτοί είναι η αλήθεια».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε άλλο σημείο της συνέντευξής της σχολίασε και τις δηλώσεις που είχε κάνει ο γνωστός ράπερ για εκείνη στις οποίες είχε αναφέρει ότι θα γινόταν πολύ καλή μαμά.

«Ο Δημήτρης δε λέει ψέματα, θα γινόμουν πολύ καλή μαμά. Είναι ένα πολύ γλυκό παιδί και θα μπορούσε να γίνει ένας πολύ καλός μπαμπάς» είπε η παρουσιάστρια.epirusblog.gr
5 of 5
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Με τον Snik είμαστε πολύ αγαπημένοι, θα γινόταν πολύ καλός μπαμπάς»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1792562833496198044
Σχόλια
item