Sex And The City – Reboot: Το φιλί της Carrie Bradshaw με νέο χαρακτήρα της σειράς που προβλημάτισε τους φανς

Το «And Just Like That…», το πολυαναμενόμενο reboot του  «Sex Αnd Τhe City» επιστρέφει τον Δεκέμβριο του 2021 και δεν βλέπουμε την ώρα.

Το νέο κεφάλαιο αφηγείται το ταξίδι των τριών γυναικών από την περίπλοκη πραγματικότητα και φιλία τους στην ηλικία των 30 στην ακόμη πιο περίπλοκη ζωή και φιλία τους, τώρα που είναι 50 ετών.

Στις τελευταίες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ωστόσο η αγαπημένη μας πρωταγωνίστριά Carrie Bradshaw, φιλάει παθιασμένα έναν άνδρα, ο οποίος όμως δεν ήταν ο Mr Big.
 

Τον τελευταίο καιρό, έχουν κυκλοφορήσει διάφορες θεωρίες σχετικά με τη σχέση των δύο χαρακτήρων, την οποία παρακολουθήσαμε να εξελίσσεται στους 6 κύκλους του Sex and the City και στις δύο ταινίες του frachise.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ενδέχεται η Carrie Bradshaw να μην είναι με τον Mr Big και οι λόγοι είναι δύο. Όπως είχε υπονοήσει η Page Six, αναφέροντας πως είχε διαρρεύσει το σενάριο των πρώτων επεισοδίων, το ζευγάρι μάλλον δεν είναι μαζί, αποφασίζοντας να πάρουν διαζύγιο. Από την άλλη, η δεύτερη εκδοχή θέλει τον Mr Big να πεθαίνει, με αποτέλεσμα η Carrie να πρέπει να βρει τον εαυτό της μετά τον χαμό του αγαπημένου της.


epirusblog.gr
5 of 5
Sex And The City – Reboot: Το φιλί της Carrie Bradshaw με νέο χαρακτήρα της σειράς που προβλημάτισε τους φανς
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6285645689752194340
item