Φίλιππος Γλύξμπουργκ – Nina Flohr: Όλες οι λεπτομέριες για τον γάμο τους στην Αθήνα!

O μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Φίλιππος, και η κόρη του πάμπλουτου Ελβετού επιχειρηματία, Thomas Flohr, Nina, θεωρούνται ένα από τα λαμπερά ζευγάρια στους κοσμικούς κύκλους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού Point de Vue, ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ και η Nina Flohr ετοιμάζονται να κάνουν και το θρησκευτικό γάμο τους, ο οποίος θα γίνει το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 στην Αθήνα. 

Αν και δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη ενημέρωση, οι πληροφορίες θέλουν την τελετή να πραγματοποιείται στη Μητρόπολη, εκεί όπου έγινε και ο γάμος των γονιών του Φίλιππου, το 1964, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμου.

Την προηγούμενη μέρα θα πραγματοποιηθεί ένα pre-wedding πάρτι στη λίμνη Βουλιαγμένης, ενώ την επόμενη μέρα ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος θα παραθέσει γεύμα στα μέλη των βασιλικών οικογενειών που θα παραβρεθούν στο γάμο στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου.

Να υπενθυμίσουμε πώς οι δυο τους είχαν το καλοκαίρι του 2020 και παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Σεν Μόριτς, στις 12 Σεπτεμβρίου 2020.

Η τελετή είχε γίνει σε εξαιρετικά μικρό κύκλο, εξαιτίας της πανδημίας, με μοναδικούς παρόντες τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και τον Thomas Flohr. Για τον πολιτικό γάμο, η Flohr είχε επιλέξει να φορέσει ένα tweed λευκό ταγέρ Chanel με ασορτί καλσόν και γόβες με μπαρέτα.

 

epirusblog.gr
5 of 5
Φίλιππος Γλύξμπουργκ – Nina Flohr: Όλες οι λεπτομέριες για τον γάμο τους στην Αθήνα!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8029435793377662148
item