Γιαννιτσά: Αγωνία για τους δυο θεατές που τραυματίστηκαν στον αγώνα Motocross -Δύο συλλήψεις

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένουν οι δύο θεατές που τραυματίστηκαν σοβαρά, μετά το σοκαριστικό ατύχημα που σημειώθηκε σε αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross, στα Γιαννιτσά, ενώ ήδη οι αρχές έχουν προβεί σε δύο συλλήψεις.

Οι δύο νεαροί τραυματίες, ηλικίας 16 και 27 ετών, νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στο Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης. Αρχικά, είχαν διακομιστεί στο νοσοκομείο Γιαννιτσών, αλλά η σοβαρότητα της κατάστασής τους ήταν τέτοια, που αποφασίστηκε η μεταφορά τους.

Πώς συνέβη το ατύχημα

Όπως έγινε γνωστό, το ατύχημα συνέβη όταν σε ένα από τα άλματα της πίστας η μοτοσικλέτα ενός αναβάτη έφυγε στον αέρα και έπεσε πάνω στην προστατευτική περίφραξη. Ωστόσο, εκεί υπήρχε και μία μεταλλική κολώνα, η οποία έπεσε πάνω σε δύο θεατές, με συνέπεια τον τραυματισμό τους.

Όπως είναι φυσικό, ο αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Motocross διεκόπη, με τους δύο τραυματίες να διακομίζονται εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Συνελήφθησαν ο οδηγός και ο διοργανωτής

Μάλιστα, η ΕΛΑΣ προχώρησε σε δύο συλλήψεις για το περιστατικό στα Γιαννιτσά. Πρόκειται για τον μόλις 16 ετών αναβάτη της μηχανής, ο οποίος προκάλεσε και το συμβάν, όταν η μοτοσικλέτα του έπεσε πάνω στην προστατευτική περίφραξη και στη μεταλλική κολώνα που τραυμάτισε τους δύο θεατές, αλλά και για τον

60χρονο υπεύθυνο τέλεσης του αγώνα, όπως αναφέρει το voria.gr.


epirusblog.gr
5 of 5
Γιαννιτσά: Αγωνία για τους δυο θεατές που τραυματίστηκαν στον αγώνα Motocross -Δύο συλλήψεις
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 4706413524738367458
item