Η Monica Bellucci έγινε ξανθιά για τις ανάγκες του νέου της ρόλου

Μια εντυπωσιακή αλλαγή για τις ανάγκες του νέου της ρόλου έκανε η Monica Bellucci. Η ηθοποιός που πρόκειται να υποδυθεί  την Anita Ekberg στη νέα της ταινία, αποκάλυψε σε ανάρτησή της στο Instagram ότι έγινε ξανθιά.

Η Monica Bellucci δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της στην οποία έχει μακριά ξανθά μαλλιά με μπούκλες, συγκεντρώνοντας χιλιάδες likes από τους θαυμαστές της.

Μετά τη Μαρία Κάλλας που υποδύθηκε στην παράσταση «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις», η Monica Bellucci, ενσαρκώνει μία ακόμη γυναίκα που άφησε το στίγμα της αυτή τη φορά στην ιστορία του κινηματογράφου.

Η Anita Ekberg, από τη Σουηδία θεωρούταν το αντίπαλον δέος της Merilyn Monroe, ενώ είχε γίνει ευρέως γνωστή από τον ρόλο της στην ταινία «Dolce Vita» του Φεντερίκο Φελίνι που συμπρωταγωνιστούσε με τον Marcello Mastroianni.

Η ταινία με τίτλο «The girl in the fountain», του σκηνοθέτη Antongiulio Panizzi και της εταιρίας παραγωγής Dugong Films, θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορίνο στις 30 Νοεμβρίου 2021.

epirusblog.gr
5 of 5
Η Monica Bellucci έγινε ξανθιά για τις ανάγκες του νέου της ρόλου
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5410385669672131873
item