Ο Leonardo DiCaprio αποκάλυψε ποια σκηνή δεν θα ξεχάσει ποτέ στη ζωή του!

O Leonardo DiCaprio ανήκει στην αφρόκρεμα των ηθοποιών του Χόλιγουντ που έχουν πρωταγωνιστήσει σε πολλές μεγάλες ταινίες που έχουν γράψει ιστορία ενώ έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του χώρου, τόσο σκηνοθετών όσο και συναδέλφων του.

Ο 46χρονος ηθοποιός ωστόσο αποκάλυψε πρόσφατα τη δική του ξεχωριστή σκηνή σε ταινία, εκείνη που δεν θα ξεχάσει ποτέ στη ζωή του. 

Πρόκειται για μια σκηνή από την ταινία «The Departed» του Martin Scorsese, την τρίτη κατά σειρά στην οποία ο ηθοποιός συνεργάστηκε με τον θρυλικό σκηνοθέτη.

Η ταινία ακολουθεί την ιστορία ενός αστυνομικού ο οποίος προσπαθεί να συλλέξει πληροφορίες από μία συμμορία, για να συλλάβει τα μέλη της. Αρχηγός της συμμορίας ήταν ο Jack Nicholson και η σκηνή που ξεχωρίζει ο Di Caprio είναι εκείνη όπου ο χαρακτήρας του Nicholson του λέει πως υπάρχει ένας προδότης στη συμμορία -χωρίς να ξέρει πως τον έχει απέναντί του.

«Ως άνθρωπος, ως άτομο, υπάρχουν κάποιες αναμνήσεις που δεν θα ξεχάσω ποτέ», εξήγησε ο ηθοποιός.
Ακόμη, ανέφερε ότι υπήρχαν στιγμές που δεν ήξερε πώς θα εξελιχθεί η συνέχεια. «Ήταν μία από τις πιο αξέχαστες στιγμές στη ζωή μου σε ό,τι αφορά τη δουλειά του ηθοποιού».

O Leonardo DiCaprio δήλωσε ότι έζησε μία από τις πιο έντονες στιγμές στην ταινία.

epirusblog.gr
5 of 5
Ο Leonardo DiCaprio αποκάλυψε ποια σκηνή δεν θα ξεχάσει ποτέ στη ζωή του!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3952167884197102887
item