Μαντώ: «Δεν το πήρα πολύ στα σοβαρά το J2US - Η προσωπική μου ζωή είναι τελείως αδιάφορη» Μαντώ: «Δεν το πήρα πολύ στα σοβαρά το J2US - Η προσωπική μου ζωή είναι τελείως αδιάφορη» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μαντώ: «Δεν το πήρα πολύ στα σοβαρά το J2US - Η προσωπική μου ζωή είναι τελείως αδιάφορη»

Η γνωστή τραγουδίστρια Μαντώ, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης μίλησε τόσο για την εμπειρία της από το J2US όσο και για τα προσωπικά της.

Όπως αποκάλυψε, δεν πήρε πολύ στα σοβαρά την συμμετοχή της στο μουσικοχορευτικό show, όμως αν της δινόταν η ευκαιρία, θα το έκανε ξανά.

«Δεν το πήρα πολύ στα σοβαρά το J2US. Έκανα τέσσερα live, μια χαρά ήταν. Ο Κώστας Φραγκολιάς ήταν ο καλύτερος από τους celebrities. Αν γυρνούσα πίσω τον χρόνο, θα το έκανα ξανά», δήλωσε η Μαντώ.

Στην συνέχεια, δεν δίστασε να αναφερθεί και στην προσωπική της ζωή. «Η προσωπική μου ζωή δεν έχει κανένα ενδιαφέρον, είναι τελείως αδιάφορη. 

Έχω κάνει δύο παιδιά, δύο γάμους, δύο διαζύγια. Δεν έχω κάτι να κρύψω. Αν βρεθεί ο κατάλληλος, θα το σκεφτώ το τρίτο στεφάνι», παραδέχτηκε η διάσημη τραγουδίστρια.

epirusblog.gr
5 of 5
Μαντώ: «Δεν το πήρα πολύ στα σοβαρά το J2US - Η προσωπική μου ζωή είναι τελείως αδιάφορη»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 9099987757521423092
Σχόλια
item