Θεσπρωτία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή για την διεξαγωγή του “IL Porto Triathlon” Θεσπρωτία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή για την διεξαγωγή του “IL Porto Triathlon” | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Θεσπρωτία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή για την διεξαγωγή του “IL Porto Triathlon”

Αύριο Κυριακή 03 Οκτωβρίου 2021 λόγω της διεξαγωγής του αγώνα Τρίαθλου «Il Porto Triathlon Igoumenitsa» στην πόλη της Ηγουμενίτσας από τις 08:00′ έως τις 13:00′ θα πραγματοποιηθούν οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

1. Απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της οδού Ειρήνης και Φιλίας, καθώς και της Δημοτικής οδού Ηγουμενίτσας-Δρεπάνου.

2. Καθορισμός σε διπλής κατεύθυνσης κυκλοφορίας της οδού Γραικού, για την εξυπηρέτηση των οχημάτων που κινούνται από την Ν. Σελεύκεια και Σαγιάδα προς Ηγουμενίτσα και αντίστροφα.

3. Αλλαγή κατεύθυνσης κυκλοφορίας των οχημάτων επί της οδού Εθν. Αντιστάσεως (λωρίδα με κατεύθυνση προς Μαυρούδι), από το ύψος της οδού Γραικού έως και την αρχή του ποδηλατοδρόμου Ηγουμενίτσας.

4. Απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας της οδού Εθν. Αντιστάσεως (λωρίδα με κατεύθυνση προς Ηγουμενίτσα), από το ύψος του οδού Γραικού έως την αρχή του ποδηλατοδρόμου Ηγουμενίτσας.

5. Απαγόρευση στάθμευσης επί της οδού Ειρήνης και Φιλίας.

epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Κυριακή για την διεξαγωγή του “IL Porto Triathlon”
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 7462112344109570228
Σχόλια
item