H Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Θανάση Τότσικα

Συνέντευξη στο περιοδικό Gala παραχώρησε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, η οποία μίλησε για τον ρόλο της στον «Σασμό», ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Θανάση Τότσικα.

Ποιος είναι ο ρόλος σου στον «Σασμό»;

Κάνω την Αργυρώ Βρουλάκη, της οποίας ο πατέρας δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια της όταν εκείνη ήταν ακόμα παιδάκι. Το σοκ ήταν τεράστιο και έχασε τη φωνή της. 

Ετσι η μητέρα της και η γιαγιά της αποφάσισαν να τη στείλουν σε συγγενείς τους στην Αυστραλία, για να την απομακρύνουν από το σημείο του συμβάντος και. να καταφέρει η ίδια να γίνει κιλά. 

Επιστρέφει λοιπόν στην Κρήτη μετά από πολλά χρόνια και τυχαίνει να ερωτευτεί τον γιο του δολοφόνου του πατέρα της. Οπότε υπάρχει αυτό το παιχνίδι το οποίο έχει πάντα ενδιαφέρον. 

Είναι μια απαγορευμένη αγάπη που δεν πρέπει να συμβαίνει, αλλά δεν γίνεται κι αλλιώς, γιατί ο έρωτας νικά τη λογική.

Σου έχει τύχει ποτέ να ζήσεις έναν απαγορευμένο έρωτα;

Σε τέτοια ακραία μορφή όχι.

Είσαι όμως ερωτευμένη αυτή την εποχή;

Ναι, είμαι και είναι γνωστή πια, νομίζω, η σχέση μου με τον Θανάση Τότσικα. Είμαστε μαζί για περισσότερο από έναν χρόνο και περνάμε καλά. Με τον Θανάση έχουμε πολλά κοινά στοιχεία. Εχουμε πάθος και οι δύο για το σινεμά, κοινό τρόπο σκέψης και κοινά αυτονόητα. Γνωριστήκαμε την εποχή όπου έπαιζα στις «Αγριες μέλισσες» και έτυχε να συνεργαστούμε πέρυσι στον «Σιωπηλό δρόμο», όπου εκείνος έκανε το μοντάζ (σσ: ο Θανάσης Τότσικας είναι σκηνοθέτης). Οπότε με έχει ζήσει σε όλες τις τελευταίες μου δουλειές.

Μένετε μαζί;

Οχι. Είναι κάτι που έχουμε κάνει και οι δύο με προηγούμενες σχέσεις μας και δεν το έχουμε ανάγκη στην παρούσα φάση. Περνάμε πολύ χρόνο μαζί, μένουμε πολλές ημέρες μαζί, πάρα πολλές αλλά τυπικά δεν μένουμε μαζί. Όχι γιατί θέλουμε με να διατηρήσουμε την ανεξαρτησία μας, απλώς πιστεύω ότι η ζωή και τα πράγματα πηγαίνουν από μόνα τους χωρίς να χρειαστεί να τα πιέσουμε. Η συμβίωση ή και ο γάμος δεν είναι κάτι που αποζητώ αυτή την εποχή.

Τι αποζητάς αυτή την εποχή;

Νομίζω τίποτα, είμαι ικανοποιημένη με τη ζωή μου. Είμαι σε μια φάση όπου δουλεύω πάρα πολλές ώρες αυτό έχω τώρα ως προτεραιότητα και όλα τα άλλα θα έρθουν αν είναι να έρθουν. Θέλω να αντιμετωπίζω τα πράγματα με μια χαλαρότητα. Δεν θέλω ούτε να πιέζομαι, ούτε να πιέζω τους άλλους.

epirusblog.gr
5 of 5
H Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Θανάση Τότσικα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1283663094996918506
item