Παραμυθένιος γάμος στη Μύκονο- Οι διάσημοι καλεσμένοι και το γαμήλιο πάρτι με guest τον Κωνσταντίνο Αργυρό!

Ένας λαμπερός γάμος που τα είχε όλα: επώνυμες παρουσίες, παραμυθένιο στολισμό, εκλεκτά εδέσματα, τραγούδι και χορό μέχρι τελικής πτώσης, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 20 Οκτωβρίου, στη Μύκονο.

Πρόκειται για τον γάμο ενός από τους πιο ισχυρούς επιχειρηματίες του νησιού και ιδιοκτήτη του beach bar και luxury boutique hotel, Tropicana, του Σταμάτη Δακτυλίδη και της αγαπημένης του, Έλλης Καλίνη, η οποία διατηρεί μαζί με την οικογένειά της, την εταιρεία γλυκών «Calini Cakes».

Το ερωτευμένο ζευγάρι πάντρεψε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης κύριος Δωρόθεος ενώ κουμπάρες ήταν η ηθοποιός και ιδιοκτήτρια των Kisterss, Γωγώ Φαρμάκη, η οποία διατηρεί πολλών ετών φιλία με τη νύφη καθώς και η επιχειρηματίας Κική-Μαΐδου Σαμουρέλη. Το μυστήριο έλαβε χώρα στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Χαραλάμπους δίπλα στη θάλασσα υπό την παρουσία 300 περίπου καλεσμένων.

Μεταξύ των καλεσμένων ήταν επιφανείς επιχειρηματίες της Μυκόνου, ο δήμαρχος του νησιού φυσικά Κωνσταντίνος Κουκάς, ο αντιδήμαρχος Μιλτιάδης Ατζαμόγλου καθώς και αρκετοί celebrities όπως η Όλγα Φαρμάκη με τον σύντροφό της, Σταύρο Μαντόπουλο, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Ελένη Βουλγαράκη.

Η νύφη έλαμπε μέσα στο Berta νυφικό που επέλεξε γι'αυτή την ξεχωριστή ημέρα της ζωής της, το οποίο κολάκευε την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Το bridal look ολοκλήρωσε με Jimmy Choo γόβες ενώ το μακιγιάζ και τα μαλλιά ανέλαβε ο expert των διασήμων, Πέτρος Τσαμπούκος.

Η Γωγώ Φαρμάκη που ήταν μία από τις δύο κουμπάρες εντυπωσίασε με την ρομαντική και chic δημιουργία της Ελληνίδας σχεδιάστριας μόδας, Ελένης Μαστραπά. Τα παρανυφάκια έκλεψαν επίσης την παράσταση φορώντας custom dresses Kisterss.

Μετά το τέλος του μυστηρίου ακολούθησε γαμήλιο πάρτι στο νέο εστιατόριο του γαμπρού, Σταμάτη Δακτυλίδη, το οποίο εγκαινίασε με τον γάμο του! 

Τους καλεσμένους διασκέδασε ο ένας και μοναδικός Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος με τις επιτυχίες τους κράτησε το κέφι αμείωτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Φωτογραφίες από τη γαμήλια δεξίωση:

Η εντυπωσιακή γαμήλια τούρτα

Η μπομπονιέρα για τους καλεσμένους

Φυσικά και το Mykonoslivetv ήταν εκεί και κατέγραψε με την κάμερά του όλα όσα έγιναν, δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Να ζήσετε!

Πηγή φωτογραφιών: Instagram

epirusblog.gr
5 of 5
Παραμυθένιος γάμος στη Μύκονο- Οι διάσημοι καλεσμένοι και το γαμήλιο πάρτι με guest τον Κωνσταντίνο Αργυρό!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8267310857439407137
item