Grace Kelly: Ο εγγονός της Pierre Casiraghi έγινε ο νέος ambassador του οίκου Dior

Ο Pierre Casiraghi έγινε ο νέος menswear ambassador του οίκου Dior, ενώ η Ιταλίδα σύζυγός του, το μοντέλο Beatrice Borromeo είναι ήδη ambassador του οίκου από τον Φεβρουάριο.

Ο γιος της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό και εγγονός της Grace Kelly είχε εμφανιστεί μαζί με την σύζυγό του στο show του Dior στην Αθήνα και πρόσφατα υπέγραψε με τον οίκο για τη νέα του συνεργασία. 

Όπως ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση: «Ένα icon κομψότητας, ο Pierre Casiraghi γίνεται ambassador του Dior. Ο επιχειρηματίας ενσαρκώνει το νέο τύπο ραπτικής που επανευφηύρε ο Kim Jones, ένα διαχρονικό μοντερνισμό».

Η βασιλική οικογένεια του Μονακό έχει πολύ καλή σχέση με τον οίκο που ξεκίνησε φυσικά με την πριγκίπισσα Grace που φορούσε συχνά δημιουργίες του, όπως το 1956 στο πάρτι αρραβώνων της στη Νέα Υόρκη. 

Η θεία του Pierre, πριγκίπισσα Stephanie, έχει εργαστεί στον οίκο όταν έκανε την πρακτική της με τον σχεδιαστή Marc Bohan. 

Ο Pierre που είναι όγδοος στη σειρά διαδοχής του θρόνου δεν είναι ο μόνος από τα αδέλφια του που αναλαβαίνει τον ρόλο του ambassador, αφού και η αδελφή του Charlotte έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον οίκο Chanel.


epirusblog.gr
5 of 5
Grace Kelly: Ο εγγονός της Pierre Casiraghi έγινε ο νέος ambassador του οίκου Dior
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8711611562161343425
item