Βίκυ Καγιά: «Δεν μου λείπει το GNTM - Το σκέφτηκα πολύ να φύγω»

Η παρουσιάστρια του «Dancing with the Stars» Βίκυ Καγιά, κατά τη διάρκεια συνέντευξής της, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο GNTM, στον σύζυγό της Ηλία Κρασσά αλλά και στα παιδιά τους.

«Δεν μπορώ να θυμηθώ τη ζωή μου χωρίς τα παιδιά μου. Ο Ηλίας και τα παιδιά μου είναι όλη μου η ζωή. Ζω για αυτούς χτυπάει η καρδιά μου για αυτούς. Η καριέρα μου είναι απλώς η καριέρα μου, η οικογένειά μου όμως είναι ότι πιο σημαντικό για εμένα», τόνισε.

Το όνομα του γνωστού μοντέλου είναι άμεσα συνδεδεμένο με το GNTM. Ωστόσο φέτος έπειτα από πέντε τηλεοπτικές σεζόν όπου ήταν παρουσιάστρια και κριτής του reality μόδας, αποφάσισε να δώσει την σκυτάλη στην Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

«Δεν μου λείπει το GNTM. Το σκέφτηκα πολύ να φύγω, δίστασα πολύ», είπε για την απόφασή της να αποχωρήσει από το εν λόγω project.

Στην ερώτηση αν μπορεί κάποιος να παίζει παιχνίδια πίσω από την πλάτη της ώστε να φτιάξουμε μία εικόνα για εκείνους, απάντησε πως: «Στο παρελθόν αυτό συνέβαινε πολύ συχνά. 

Kατόπιν εορτής μάθαινα τι λέγονταν και πώς συμπεριφέρονται πίσω από την πλάτη μου αλλά δεν κρατάω κακία. Σε αυτές τις περιπτώσεις φεύγω. 

Αφήνω το χρόνο να λειτουργήσει και συγκεντρωνόμαστε το δικό μου στόχο δεν αναλώνομαι σε εξηγήσεις ειδικά σε κάποιους που δεν έχουν διάθεση να καταλάβουν».

Όσον αφορά τον ανταγωνισμό, δήλωσε πως δεν την αγχώνει αντιθέτως μάλιστα την συμπληρώνει.

«Παθιάζομαι και τα δίνω όλα πρέπει να είμαι 10 βήματα μπροστά. Αυτό είναι το ωραίο Τι να κάνω να παίζω μόνη μου;!» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος παραδέχτηκε πως τα παιδιά μου: «Με παρακαλούν να μην πάω στη δουλειά. Παρόλα αυτά είμαι μία κανονική μαμά θα παίξω μαζί τους και θα βγω με τη φόρμα, ενώ οι φίλες μου είναι οι μαμάδες των φίλων της Μπιάνκα και του Κάρολου.

Αν και προσπαθώ να το διαχειριστώ όλα μαζί δεν μπορώ να πω ότι δεν υπάρχουν στιγμές που κλαίω, λυγίζω, στεναχωριέμαι και έχω μαύρους κύκλους. Από την άλλη όμως όλα είναι μέσα στη ζωή».

epirusblog.gr
5 of 5
Βίκυ Καγιά: «Δεν μου λείπει το GNTM - Το σκέφτηκα πολύ να φύγω»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 108036056467993550
item