Χώρισαν Gigi Hadid και Zayn Malik – Η μητέρα του μοντέλου τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό

Σαν βόμβα έσκασε πριν λίγες ώρες η είδηση ότι η Gigi Hadid και ο Zayn Malik χώρισαν και μάλιστα μητέρα της διάσημης καλλονής, Yolanda, φέρεται να τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε οικογενειακός της φίλος στο αμερικανικό People, το supermodel και ο τραγουδιστής δεν είναι πια μαζί.

«Είναι, ωστόσο, καλοί γονείς και μεγαλώνουν μαζί τη μικρή. Η Yolanda είναι φυσικά πολύ προστατευτική απέναντι στην Gigi. Θέλει το καλύτερο για την κόρη και την εγγονή της», είπε χαρακτηριστικά.

«Η Gigi ενδιαφέρεται μόνο για το καλό της Khai. Ζητά ιδιωτικότητα, σ’ αυτήν τη στιγμή», δήλωσε ο εκπρόσωπος του μοντέλου.

Οι εκπρόσωποι της Yolanda και του Malik ωστόσο δεν έχουν κάνει ακόμα καμία επίσημη δήλωση.

Την Πέμπτη, το πρώην μέλος των One Direction έκανε μία ύποπτη ανάρτηση στο Twitter. Όταν ρεπορτάζ του ΤΜΖ ανέφερε ότι η μητέρα της Gigi Hadid, Yolanda, σκεφτόταν να του κάνει μήνυση για ξυλοδαρμό, εκείνος απάντησε ότι αρνείται της «ψευδείς κατηγορίες της» σε βάρος του.

Στο tweet του, τόνισε πως ήθελε να δημιουργήσει ένα περιβάλλον «στο οποίο τα οικογενειακά ζητήματα δεν δημοσιοποιούνται σε παγκόσμιο επίπεδο για να μπορούν όλοι να εκφράζουν την αρνητική τους άποψη», ενώ πρόσθεσε ότι το περιστατικό «ήταν και θα έπρεπε να παραμείνει ιδιωτική υπόθεση».

epirusblog.gr
5 of 5
Χώρισαν Gigi Hadid και Zayn Malik – Η μητέρα του μοντέλου τον κατηγορεί για ξυλοδαρμό
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2154733529206539673
item