Πρέβεζα: Υποδοχή μαθητών και εκπαιδευτικών από την Πορτογαλία, την Ιταλία, τη Ρουμανία και την Κροατία στην Πρέβεζα στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus

Το 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας εκπονεί Ευρωπαϊκό πρόγραμμα διασχολικής συνεργασίας Erasmus+ ( 2019-2022) 2019-1-PT01-KA229-060791_5 με το γενικό τίτλο Eco-Herit@geMattersσε συνεργασία με άλλα 5 σχολεία από την Πορτογαλία, την Ιταλία, τη Ρουμανία και την Κροατία.

Στο πλαίσιο αυτό την επόμενη εβδομάδα από 24-30 Οκτωβρίου 2021 το σχολείο θα καλωσορίσει αντιπροσωπείες από όλα τα συνεργαζόμενα σχολεία ( 22 μαθητές και 10 εκπαιδευτικούς) και οργανώνει εβδομάδα κοινών δράσεων ως σχολείο υποδοχής.

Το πρόγραμμα έχει ως στόχο την οικολογική ευαισθητοποίηση των σχολείων και των μαθητών στην προώθηση της ευρωπαϊκής ποικιλομορφίας μέσω της γνώσης και της ανταλλαγής πολιτισμού, ιστορίας, πολιτιστικής και οικολογικής κληρονομιάς, υιοθέτηση εθνικών τόπων οικολογικού ενδιαφέροντος και δημιουργία ψηφιακών εφαρμογών από τους μαθητές.

Την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021 στις 11.00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί τελετή υποδοχής από το Δήμο Πρέβεζας στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου « Αίθουσα Νικ. Κονεμένος».

Ο Δήμος Πρέβεζας , η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων αποτελούν σημαντικούς αρωγούς στην προσπάθεια του σχολείου για συνεργασίες σε Ευρωπαϊκό επίπεδο που συντελούν στην καλλιέργεια διαπολιτισμικής ταυτότητας , ενεργής πολιτότητας και ανάπτυξης πολιτισμικών και φιλικών δεσμών για τους μαθητές που αποτελούν τους αυριανούς ενεργούς πολίτες . Τους ευχαριστούμε θερμά!!!

Η Παιδαγωγική Ομάδα Η Διευθύντρια
Βαγγέλη Θάλεια
Γκουργκούλη Ελβίρα Βαρβάρα Ζαντραβέλη
Γούλα Γραμματική
Ευαγγέλου Αγγελική
Κακοσίμου Χριστίνα
Στάθη Αικατερίνη
Στρογγυλός Δημήτριος
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Υποδοχή μαθητών και εκπαιδευτικών από την Πορτογαλία, την Ιταλία, τη Ρουμανία και την Κροατία στην Πρέβεζα στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 5947282481334939533
item