Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Eυχαρίστησε το κίνημα και τον δικηγόρο της για την απελευθέρωση της Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Eυχαρίστησε το κίνημα και τον δικηγόρο της για την απελευθέρωση της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Eυχαρίστησε το κίνημα και τον δικηγόρο της για την απελευθέρωση της

Η γνωστή τραγουδίστρια εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς το κίνημα #FreeBritney και τον δικηγόρο της

Η 39χρονη ευχαρίστησε τους θαυμαστές της σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram μετά την είδηση ότι ο πατέρας της, Τζέιμι Σπίαρς παραιτήθηκε από την κηδεμονία της.

«Κίνημα #FreeBritney … δεν έχω λόγια … χάρη σε εσάς και στο συνεχές σθένος σας να με απελευθερώσετε από τον διορισμό κηδεμόνα … η ζωή μου είναι τώρα προς αυτή την κατεύθυνση !!!!!» έγραψε η τραγουδίστρια της ποπ.

«Έκλαιγα χθες το βράδυ για δύο ώρες γιατί οι θαυμαστές μου είναι οι καλύτεροι και το ξέρω … αισθάνομαι τις καρδιές σας και εσείς τις δικές μου … όσα ξέρω είναι αλήθεια!!!!!» ανέφερε.

Ο πατέρας της Τζέιμι ορίστηκε κηδεμόνας της Μπρίτνεϊ Σπίαρς το 2008, όμως την περασμένη εβδομάδα η δικαστής του Ανώτερου Δικαστηρίου του Λος Άντζελες, Μπρέντα Πένι διόρισε τον ορκωτό λογιστή Τζον Ζέιμπελ να αναλάβει τον ρόλο του προσωρινού διαχειριστή των οικονομικών της.

Ο Τζέιμι Σπίαρς είχε υποβάλει αίτηση τον Αύγουστο για να παραιτηθεί.

Με νέα ανάρτησή της στο Instagram, η τραγουδίστρια επαίνεσε τον νέο της δικηγόρο, Μάθιου Σ. Ρόζενγκαρτ, ο οποίος, όπως σημείωσε «βοήθησε να αλλάξει η ζωή μου».


epirusblog.gr
5 of 5
Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Eυχαρίστησε το κίνημα και τον δικηγόρο της για την απελευθέρωση της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6534376172751607900
Σχόλια
item