Eβελίνα Παπούλια: Η ανάμνηση του Νίκου Σεργιανόπουλου, οι δυο γάμοι και η αγάπη για τα μπότοξ

Η Εβελίνα Παπούλια είναι το πρόσωπο που έκανε ποδαρικό στο πρώτο “Ενώπιος Ενωπίω” της σεζόν με παρουσιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Η εντυπωσιακή ηθοποιός εμφανίστηκε με εξομολογητική διάθεση και αφηγήθηκε τα σημαντικά γεγονότα της ζωής από τα παιδικά χρόνια, την ενασχόληση με τον χορό και το ταξίδι στην Αμερική μέχρι τον πρώτο ρόλο στο χώρο της υποκριτικής. 

Φυσικά, η Εβελίνα Παπούλια δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον ρόλο που την καθιέρωσε στη συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού, αυτόν της Μαρίνας Κουντουράτου αλλά και τον τότε συμπρωταγωνιστή της Νίκο Σεργιανόπουλο που πλέον δε βρίσκεται στη ζωή.

Η Εβελίνα Παπούλια μίλησε ακόμα για τα διαζύγια της ζωής της, την κόρη της Αφροδίτη Λιάντου, τα μελλοντικά της σχέδια αλλά και τη σχέση της με τον Θεό.

Στην αρχή της συνέντευξης ο Νίκος Χατζηνικολάου θέλησε να μάθει αν η ηθοποιός ήταν πάντα χαμηλών τόνων ή υπήρξε στιγμή που τα μυαλά της “πήραν αέρα”

«Πάντα ήμουν έτσι, ακόμα και σε περιόδους μεγάλης επιτυχίας. Ήμουν πάντα Low profile….Την περίοδο των Δυο Ξένων είχα τη φήμη της απρόσιτης γιατί είχα δώσει πάρα πολλές συνεντεύξεις και από κάποια στιγμή και μετά αναγκάστηκα να πω πάρα πολλά όχι. 

Έτσι βγήκε η φήμη της απρόσιτης αλλά στην πραγματικότητα είχα κουραστεί γιατί πάνω κάτω όλοι τα ίδια με ρώταγαν” είπε αποκαλύπτοντας τη συμβουλή που της είχε δώσει ένας δάσκαλός της στην Αμερική,  “αν θες να γίνεις σταρ παίζε πάντα τους ίδιους ρόλους, αν θες να γίνεις ηθοποιός παίξε διαφορετικούς ρόλους

Κοιτάζοντας τη διαδρομή μου από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα νομίζω θα τα έκανα όλα ίδια. Δεν έχει αλλάξει ο τρόπος που βλέπω τα πράγματα. 

Ενώ είμαι σοβαρή σαν επαγγελματίας μου αρέσει να είμαι και παιδί μέσα μου, να διατηρώ αυτή την αφέλεια. Στα προσωπικά – ερωτικά μου την έχω αυτή την παιδική αφέλεια πολύ περισσότερο” ανέφερε σε άλλο σημείο η Εβελίνα Παπούλια.

Για την ηθοποιό όμως στην εκπομπή μίλησαν και δυο καλοί παιδικοί της φίλοι. Ο λόγος για την Τζένη Μπαλατσινού και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη.

Τζένη Μπαλατσινού: “Είναι όλα τα παιδικά μου χρόνια η Εβελίνα. Αγοροκόριτσο και αγριοκάτσικο. Ήμασταν τα μόνα δυο κορίτσια στο σχολείο που παίζαμε ποδόσφαιρο. 

Περνάγαμε μαζί όλα μας τα καλοκαίρια… Και αυτή και εγώ με έναν περίεργο τρόπο όταν κάτι συμβαίνει επικοινωνούμε, παρόλο που έχουν περάσει πολλά χρόνια… Είμαι πολύ περήφανη για εκείνη και για ότι έχει καταφέρει. 

Ήξερε πάντα τι ήθελε να κάνει… Είναι ένα πολυτάλαντο κορίτσι γιατί για μένα κορίτσι είναι και κορίτσι θα παραμείμει… Με την κόρη της έχει κάνει εξαιρετική δουλειά”

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: “Πηγαίναμε σε γειτονικά σχολεία με την Εβελίνα.. Ήταν πολύ όμορφη και ποθητή στα αγόρια όλων των σχολείων… Είμαι πάντα φίλος σου, πάντα θα σε στηρίζω, ξέρω πως με στηρίζεις και ακόμα και αν δε βλεπόμαστε σε έχω πάντα στην καρδιά μου και σε εκτιμώ σαν καλλιτέχνη και σαν άνθρωπο”.

Λίγο μετά, η Εβελίνα Παπούλια μίλησε για το πως πέρασε από τον χορό στην υποκριτική.

O πρώτος μου στόχος ήταν ο χορός. Έξι χρονών είπα στη μητέρα μου ότι θα γίνω χορεύτρια… Γεννήθηκε η υποκριτική όταν κάποια στιγμή με είχε δει ο Λάμπρος ο Τσάγκας σε μια παράσταση και μου είπε ότι πρέπει να κάνω αυτό… Βρισκόμενη αργότερα στην Αμερική ήρθε το θέατρο και πολύ πιο μετά το τραγούδι…. Στην Αμερική πήγα για να μείνω αλλά τελικά δεν έμεινα. Γύρισα λόγω πράσινης κάρτας, δεν μπορούσα να την ανανεώσω και τελικά γύρισα πίσω

Για τους Δυο Ξένους: “Το πρώτο μπαν ήταν οι Δυο Ξένοι. Με το που πήρα το σενάριο και το διάβασα γέλαγα. Ήξερα ότι θα πάμε καλά αλλά δεν ήξερα πόσο καλά. Δεν είχα δει κανένα επεισόδιο γιατί δε προλάβαινα οπότε δεν ήξερα τι γίνεται… Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ… Ήταν να έχουμε μια τρίτη μισή σεζόν. 

Κάποια στιγμή είχαμε έναν τσακωμό με τον Αλέξανδρο Ρήγα που δε κράτησε πολύ, είχα κάνει ένα ραντεβού με το Mega είχαμε βρει τα ωράρια αλλά δεν πήγε τελικά. Νομίζω ότι δεν πήγε γιατί ο Αλέξανδρος πήγε στρατό”.

Για τον Νίκο Σεργιανόπουλο και τον θάνατό του: “Έχω μια περίεργη σχέση με τον θάνατο. Δεν θεωρώ ότι τελειώνει εδώ. Θα πω τον αγαπώ και όχι τον αγαπούσα. 

Τον αγαπώ… Είναι ένας άνθρωπος που έχει στιγματίσει την καριέρα μου…. Με είχε συγκλονίσει όλο αυτό, δεν ήθελα να μιλάει και ακόμα ταράζομαι. Ίσως φταίει και ο τρόπος που το είχαν προσεγγίσει τα Μέσα. 

Το να μη σέβεσαι έναν άνθρωπο που έχει φύγει από τη ζωή είναι ότι χειρότερο. Ήταν ένας πολύ κλειστός και γλυκός άνθρωπος. Αγαπούσε πολύ τις γυναίκες, ήταν πολύ κύριος. Μόνο θετικά πράγματα μπορώ να πω για εκείνον”.

Λίγο μετά, στην τηλεφωνική γραμμή βγήκε η κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη Λιάντου που φέτος πρωταγωνιστεί στη “Γη της Ελιάς” και μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για τη μητέρα της.

Είναι η καλύτερη μαμά. Ποτέ δε με καπέλωσε. Πάντα με βοηθάει και είναι δίπλα μου στα πάντα. Δε με έχει επηρεάσει η μητέρα μου. Εγώ ξεκίνησα με τη μουσική και όταν μπήκε η υποκριτική στη ζωή μου με ενθάρρυνε, με παροτρύνει να κάνω νέα πράγματα και να κάνω αυτό που θέλω. 

Μου κάνει κριτική και είναι και πολύ στοχευμένη η κριτική της… Την παρακολουθώ στις δουλειές της, της κάνω παρατηρήσεις αλλά δε μπορώ να πω και πολλά. Είναι υπέροχη. Τη θαυμάζω και είμαι πολύ τυχερή που την έχω” ανέφερε χαρακτηριστικά η νεαρή Αφροδίτη Λιάντου.

Για τις αισθητικές επεμβάσεις παραδέχτηκε:  “Αγαπώ τα μπότοξ. Τα λατρεύω. Φαίνεσαι ξεκούραστος. Αλλά οποιαδήποτε άλλη αισθητική παρέμβαση όχι. Το φοβάμαι”

Για την προσωπική της ζωή: “Είχα δυο γάμους, πολύ πετυχημένους” είπε με πολύ χιούμορ η Εβελίνα Παπούλια και συνέχισε,  “Ο γάμος ήταν η τελευταία ευκαιρία αυτές οι σχέσεις να ξανασταθούν στα πόδια τους… Έχω την αίσθηση ότι δε μου πηγαίνει ο γάμος. 

Δε μπορώ να εξηγήσω απόλυτα το γιατί… Και στους δυο γάμους μου, νομίζω ότι οι σχέσεις είχαν τελειώσει πριν το γάμο και παλεύαμε και οι δυο να σώσουμε κάτι. 

Στον πρώτο γάμο σαφώς έπαιξε ρόλο και η εγκυμοσύνη, ήμασταν πολύ λίγο καιρό μαζί, είπαμε απλά να το κάνουμε, ήμασταν και πολύ φίλοι όμως… Ο γάμος μας κράτησε 1.5 χρόνο… Μετά μέναμε πάνω κάτω… Στον δεύτερο γάμο χώρισα το ίδιο βράδυ. 

Μετά από έναν μήνα βγήκε το διαζύγιο, πριν ήμασταν έξι χρόνια μαζί…. Μετά τον γάμο ήταν λίγο πιο επιθετική η συμπεριφορα και είπα μέσα μου ότι δε μου αξίζει αυτό“.

Και λίγο μετά συνέχισε μιλώντας για την τωρινή της σχέση.

Τώρα είμαι υπέροχα και μπορώ να πω με σιγουτιά ότι είναι η πιο σημαντική μου σχέση. Με την αδελφή του ήμουν κολλητή από παιδί… Δε ξέρουμε πως προέκυψε. 

Η σχέση μας συνέβη σε μια κομβική στιγμή της ζωής μου, όταν αρρώστησε ο πατέρας μου, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε πως ότι χρειαστώ οικογενειακά με στηρίζουν. 

Με έπαιρνε συχνά τηλέφωνο από τότε και άρχισε μια επικοινωνία. Πέρασε πολύ μεγάλο διάστημα για να μπούμε στη σχέση, όταν σιγουρέψαμε και οι δυο τι συμβαίνει μέσα μας είπαμε απλά ότι είμαστε μαζί” είπε χαρακτηριστικά..

Με πολύ όμορφα και τρυφερά λόγια μίλησαν όμως και δυο παιδικές της φίλες καθώς και η Μαρία Τζομπανάκη, ο Ορφέας Αυγουστίδης, ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Αλέξανδρος Ρήγας, η Άννα Μαρία Ππαχαραλάμπους, ο Άλκης Κούρκουλος, ο Δημήτρης Μάρκος και η Πόπη Χατζηδημητρίου.

Τέλος, η Εβελίνα Παπούλια μίλησε για τη σχέση που έχει με την πίστη και τον Θεο: “Η σχέση μου με τον Θεό είναι πάρα πολύ καλή. Πιστεύω πάρα πολύ. Έχω πίστη ότι θα συμβούν τα καλύτερα. Ότι δυσκολία έχει έρθει στη ζωή μου την έχω ξεπεράσει γιατί έχω πίστη… Δε με φοβίζει ο θάνατος. 

Με στεναχωρεί η απώλεια γιατί μου λείπει ο άνθρωπος, που δε τον βλέπω, μου λείπει η επαφή… Δε πιστεύω όμως ότι υπάρχει στην πραγματικότητα θάνατος“.

epirusblog.gr
5 of 5
Eβελίνα Παπούλια: Η ανάμνηση του Νίκου Σεργιανόπουλου, οι δυο γάμοι και η αγάπη για τα μπότοξ
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 711460291606353924
item