CERN: μία ΣΥΝΕΧΕΙΑ του ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ της ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ; CERN: μία ΣΥΝΕΧΕΙΑ του ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ της ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

CERN: μία ΣΥΝΕΧΕΙΑ του ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ της ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ;

Εισαγωγικά θα πρέπει να αναφέρουμε πως έχουν γραφτεί αρκετά βιβλία που αναφέρουν το περιστατικό του Πειράματος της Φιλαδέλφειας. 

Εκατοντάδες άρθρα σε έντυπα περιοδικά αλλά και στο διαδίκτυο υποστηρίζουν την ύπαρξη ενός προγράμματος που έκανε ή προσπάθησε να κάνει αόρατο το Αμερικανικό USS Eldridge DE173 που αργότερα παραχωρήθηκε στην Ελλάδα σαν μέρος της αμερικανικής στρατιωτικής βοηθείας και μετονομάστηκε σε Λέων D54.

Παράλληλα, όμως, υπάρχουν και αρκετοί επώνυμοι που υποστηρίζουν πως το περίφημο πείραμα δεν έλαβε ποτέ χώρα. Πολύ χαρακτηριστικά το ellinikahoaxes.gr, συνοψίζοντας λέει: “Στη πραγματικότητα όμως, δεν υπάρχει η παραμικρή χειροπιαστή απόδειξη. 

Δυστυχώς το Α/Τ Λέων, έγινε παλιοσίδερα το 1999. Εάν αυτό το πλοίο είχε μετατραπεί σε πλωτό μουσείο, θα αποτελούσε σήμερα κορυφαίο τουριστικό αξιοθέατο για τη χώρα μας, δεδομένης της φήμης που το συνοδεύει.”

Όπως αντιλαμβανόμαστε, αν πράγματι υπήρχαν κάποια στοιχεία που να αποδείκνυαν την ύπαρξη του πειράματος και την αποτελεσματικότητά του, σύμφωνα με τις φήμες που το συνοδεύουν, δεν υπάρχουν πια. Αλλά ποιος μπορεί να πει με απόλυτη σιγουριά τι έγινε και τι δεν έγινε στην πραγματικότητα;

Όπως και να έχει, σημαντικές αποκαλύψεις φαίνεται πως βγαίνουν στο φως, συνδέοντας πολλά πράγματα μαζί. Ο Daniel Liszt της ομάδας Dark Journalist, καλωσορίζει την οξυδερκή συγγραφέα και εκδότη Alexandra Bruce για μια βαθιά αποκαλυπτική συνέντευξη.

Η Alexandra Bruce, λοιπόν, έκανε μία βαθιά έρευνα γύρω από το πολύ γνωστό Πείραμα της Φιλαδέλφειας και την “εξωτική” τεχνολογία αορατότητας που λέγεται ότι αναπτύχθηκε από το αμερικάνικο Πολεμικό Ναυτικό και έλαβε χώρα στις 28/10/1943.

Το μονοπάτι της έρευνας αυτής την οδήγησε σε ένα ερευνητικό εργαστήριο (Black Budget research lab) που έμεινε γνωστό ως “The Montauk Project”, στο σταθμό Montauk της Πολεμικής Αεροπορίας, στο Long Island της Νέας Υόρκης.

Το πρόγραμμα Montauk πιστεύεται ότι είναι μια επέκταση ή ακόμη και συνέχιση του λεγόμενου Πειράματος της Φιλαδέλφειας, το οποίο επίσημα αμφισβητείται και ακυρώνεται.

Σύμφωνα με την Bruce, το Montauk Project έχει να κάνει με παράξενες ιστορίες που αφορούν Ταξίδια στο Χωροχρόνο, Χειραγώγηση Ενέργειας, Χειραγώγηση Ψυχικής Συνείδησης, Αστρικά Ταξίδια, Απομακρυσμένη Προβολή και άλλα πολλά που φαντάζουν επιστημονικής φαντασίας.

Επιπλέον η Bruce ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε μάρτυρες, οι οποίοι φέρεται να αποτέλεσαν μέρος μιας Ομάδας Ανάκτησης UFO που Κατέπεσε και αποκαλύπτουν πως χρησιμοποιήθηκαν στο Μαύρο Πείραμα Συγχώνευσης Ανθρώπινου DNA με Εξωγήινη Τεχνολογία. Ωστόσο, όλα αυτά είναι λίγο-πολύ γνωστά.

Εκείνο που φαίνεται σαν η πιο συγκλονιστική αποκάλυψη από όλα, είναι πως υπάρχουν δεσμοί ανάμεσα στο Πείραμα της Φιλαδέλφειας, το Πρόγραμμα Montauk, την τεχνολογία των UFO και… το CERN. 

Κατά την Alexandra Bruce, και σύμφωνα με τις έρευνές της, το CERN αποτελεί ουσιαστικά μία τεχνολογική συνέχεια και εξέλιξη των προηγούμενων προκειμένου να αναπτυχθεί ένα σύστημα “ανταλλαγής” με “εναλλακτικές διαστάσεις”…

Όλο αυτό, παραδόξως, φαίνεται να τα συνδέει και με μυστικά στρατιωτικά προγράμματα, πειράματα και δοκιμές που γίνονται πάνω σε ανθρώπους. 

Από την άλλη, ούτε για όλα αυτά υπάρχουν οι σχετικές χειροπιαστές αποδείξεις, οπότε είναι πολύ εύκολο ο καθένας να διαψεύσει το θέμα και τα λεγόμενα της Alexandra Bruce.

Δείτε το πολύ ενδιαφέρον video: UFOS CERN TIMELINES AND THE MONTAUK PROJECT – DARK JOURNALIST & ALEXANDRA BRUCE / Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Αυτόματη Μετάφραση, Ελληνικά

diadrastika.com ‎

epirusblog.gr
5 of 5
CERN: μία ΣΥΝΕΧΕΙΑ του ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΣ της ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ;
epirusblog.gr
5 of 5
περίεργα 1798703677768062365
Σχόλια
item