Μαριάννα Γουλανδρή-Λαιμού: Λαμπερή εμφάνιση με δημιουργία Celia Kritharioti στον γάμο Γλύξμπουργκ - Flohr Μαριάννα Γουλανδρή-Λαιμού: Λαμπερή εμφάνιση με δημιουργία Celia Kritharioti στον γάμο Γλύξμπουργκ - Flohr | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μαριάννα Γουλανδρή-Λαιμού: Λαμπερή εμφάνιση με δημιουργία Celia Kritharioti στον γάμο Γλύξμπουργκ - Flohr

Όρκους αιώνιας πίστης αντάλλαξαν το Σάββατο  στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών, ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ, ο μικρότερος γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Άννας-Μαρίας και η κόρη του δισεκατομμυριούχου, Thomas Flohr, Nina.

Παρών στο μυστήριο έδωσαν γαλαζοαίματοι και jet-setters που δεν ξεπερνούσαν τα 100 άτομα εξαιτίας των περιορισμών του κορωνοϊού, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε δεξίωση στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο απέναντι από το Ζάππειο όπου παραβρέθηκαν περισσότεροι καλεσμένοι του ζευγαριού.

Από τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν ήταν εκείνη της Μαριάννας Γουλανδρή-Λαιμού, η οποία συνοδευόταν από τον σύζυγό της, Φίλιππο.

Η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, επέλεξε να φορέσει μια haute couture δημιουργία Celia Kritharioti από μαύρο κρεπ κεντημένο στο χέρι από πέρλες και κρύσταλλα, το οποίο συνδύασε υπέροχα με μια λευκή κάπα με embroideries.

epirusblog.gr
5 of 5
Μαριάννα Γουλανδρή-Λαιμού: Λαμπερή εμφάνιση με δημιουργία Celia Kritharioti στον γάμο Γλύξμπουργκ - Flohr
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6294532561574917557
Σχόλια
item