Ρέα Τουτουνζή: Η εξομολόγηση για το bullying που έχει δεχτεί από γνωστή ηθοποιό Ρέα Τουτουνζή: Η εξομολόγηση για το bullying που έχει δεχτεί από γνωστή ηθοποιό | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ρέα Τουτουνζή: Η εξομολόγηση για το bullying που έχει δεχτεί από γνωστή ηθοποιό

Η Ρέα Τουτουνζή παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων μίλησε για το bullying που έχει βιώσει από πρωταγωνίστρια στο θέατρο.

Περιέγραψε μάλιστα και μερικά περιστατικά χωρίς να αποκαλύπτει όμως το όνομά της ενώ όπως είπε δεν άφησε όλη αυτή την κατάσταση να την πάρει από κάτω γιατί οι υπόλοιποι συνεργάτες της ήταν άψογοι.

«Συνειδητοποίησα ότι η συγκεκριμένη κυρία το κάνει αυτό σε όλους τους συναδέλφους της και όχι σε μένα προσωπικά. Προφανώς υπάρχει κάποιο θέμα και λύνει όλα της τα προβλήματα πάνω στη σκηνή. Αυτό είναι τρομερά άτιμο και δεν είναι επαγγελματικό. 

Επάνω στη σκηνή έλεγε λόγια που δεν ήταν στο κείμενο, έκανε δικά της πράγματα στη σκηνή που δεν τα έκανε στις πρόβες, κάτι το οποίο σε αποσυντονίζει», είπε αρχικά η ηθοποιός

Η Ρέα Τουτουνζή πρόσθεσε στη συνέχεια γι’ αυτή τη συνεργασία: «Ήταν μια δυσάρεστη συνεργασία με τη συγκεκριμένη κυρία, αλλά έχω και πάρα πολλές ωραίες αναμνήσεις από τη συγκεκριμένη παράσταση γιατί οι υπόλοιποι συνεργάτες ήταν εξαιρετικοί».

epirusblog.gr
5 of 5
Ρέα Τουτουνζή: Η εξομολόγηση για το bullying που έχει δεχτεί από γνωστή ηθοποιό
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5695384502338664842
Σχόλια
item