Ελεύθερη από την κηδεμονία του πατέρα της η Britney Spears – Η πρώτη της αντίδραση Ελεύθερη από την κηδεμονία του πατέρα της η Britney Spears – Η πρώτη της αντίδραση | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελεύθερη από την κηδεμονία του πατέρα της η Britney Spears – Η πρώτη της αντίδραση

Δικαστική δικαίωση για τη Britney Spears μετά από 13 χρόνια καθώς το δικαστήριο αποφάσισε ότι ο Jamie Spears – τον οποίο έχει κατηγορήσει για κακοποίηση και εκμετάλλευση της κακής ψυχολογικής της κατάστασης – σταματά να διαχειρίζεται τόσο την περιουσία της, όσο και την ίδια!

Ο Spears ορίστηκε κηδεμόνας της το 2008, όταν η 39χρονη αντιμετώπιζε πολλαπλά ψυχιατρικά προβλήματα και υπήρχε ανησυχία για εκείνη. Ωστόσο χθες (29/9/21), η δικαστής Brenda Penny δικαίωσε την τραγουδίστρια που παλεύει εδώ και 13 χρόνια να βγάλει μια καλή τον πατέρα της από τη ζωή της.

Το δικαστήριο χαρακτήρισε την κατάσταση «τοξική», συνειδητοποιώντας πως ότι προβλήματα κι αν έχει η τραγουδίστρια, δε γίνεται να συνεχιστεί αυτή η εκμετάλλευση εναντίον της.

Η ίδια δεν παρευρέθηκε στο δικαστήριο, αλλά «ξέσπασε σε κλάματα στο άκουσμα της απόφασης», δήλωσε μια πηγή του στενού κύκλου της τραγουδίστριας στο Page Six.

Η Britney ελευθερώθηκε και πετάει κυριολεκτικά στα σύννεφα καθώς λίγο αφότου έμαθε τα ευχάριστα νέα, ανάρτησε ένα βίντεο στο οποίο αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο τα συναισθήματά της.

Συγκεκριμένα στο στιγμιότυπο τη  βλέπουμε να πιλοτάρει αεροπλάνο, γεμάτη αισιοδοξία για όσα έρχονται. 

Το δικαστήριο θα επανέλθει στις 12 Νοεμβρίου για νέα συνέλευση στην οποία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, θα ανακοινωθεί και η απόφαση για το τέλος της κηδεμονίας.

epirusblog.gr
5 of 5
Ελεύθερη από την κηδεμονία του πατέρα της η Britney Spears – Η πρώτη της αντίδραση
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7118781176674767047
Σχόλια
item