Το δικαστήριο απέρριψε την αίτηση του Brad Pitt για έφεση στην υπόθεση κηδεμονίας των παιδιών του με τη Angelina Jolie

Απέρριψε την αίτηση του Brad Pitt για έφεση στην υπόθεση κηδεμονίας των παιδιών του με την Angelina Jolie το Ανώτατο Δικαστήριο της California.

Συγκεκριμένα οι δικηγόροι του Pitt είχαν ζητήσει από το δικαστήριο να επανεξετάσει την υπόθεση, όταν ο δικαστής Ouderkirk εξαιρέθηκε από τη δίκη ακυρώνοντας την προηγούμενη απόφασή του που έδινε στον ηθοποιό περισσότερο χρόνο με τα πέντε ανήλικα παιδιά του.

Η νέα απόφαση του ανώτατου δικαστηρίου επικύρωσε την ακύρωση αυτή, αναφέροντας για την αίτηση του Pitt απλά  απορρίπτεται.

Αυτό σημαίνει ότι οι όροι επιμέλειας των παιδιών που ακολουθεί το ζευγάρι, είναι όσοι είχαν συμφωνηθεί τον Νοέμβριο του 2018 σχετικά με τα δίδυμα Vivienne και Knox, την 15χρονη Shiloh, την 16χρονη Zahara και τον 17χρονο Pax.

«Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι είναι νομικά αναγκαίο βασιζόμενοι σε στοιχεία ανεξάρτητων ειδικών» είπαν οι εκπρόσωποι του Pitt.

H Angelina Jolie από την πλευρά της ικανοποιήθηκε με την τελευταία απόφαση του δικαστηρίου με τον δικηγόρο της να δηλώνει στο People πως «η κυρία Jolie εστιάζει στην οικογένειά της και χαίρεται που η ευημερία των παιδιών της δεν θα καθοδηγείται από ανήθικη συμπεριφορά».

epirusblog.gr
5 of 5
Το δικαστήριο απέρριψε την αίτηση του Brad Pitt για έφεση στην υπόθεση κηδεμονίας των παιδιών του με τη Angelina Jolie
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6293822673138267740
item