Άρτα: Διακήρυξη της κίνησης «Αρτινών Πολιτών Παρέμβαση»

«Φίλες και φίλοι, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσουμε ότι μια ομάδα ενεργών πολιτών του νομού μας αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε την κίνηση πολιτών «ΑΡΤΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» με κυρίαρχο στόχο και σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων του νομού μας, την συζήτηση επ' αυτών και τη εξεύρεση λύσεων και κυρίως την ενεργοποίηση όλων των πολιτών του νομού για την συμμέτοχη τους στην κίνηση αυτή.

Η «ΑΡΤΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» είναι μια κίνηση πολιτών που στοχεύει στην κατάθεση και την προώθηση ιδεών και προτάσεων για το μέλλον του νομού μας και στη δημιουργία των προϋποθέσεων για τη σύνθεση προοδευτικών απόψεων και θέσεων.

Η κίνησή μας είναι ένας χώρος συνεύρεσης και επεξεργασίας αναπτυξιακών, κοινωνικών, οικονομικών και περιβαντολογικών προτάσεων που μπορούν να γίνουν πράξη. 

Εδώ συναντιούνται οι σκέψεις ανθρώπων που, άσχετα από την ιδιαίτερη αφετηρία τους και το πώς αυτοπροσδιορίζεται ο καθένας, προτάσσουν το συμφέρον της κοινωνίας και την ανάπτυξη της περιοχής μας.

Ήδη η κίνηση αυτή απέκτησε και νομική οντότητα αφού το καταστατικό εγκρίθηκε από το αρμόδιο Ειρηνοδικείο Άρτας.

Για την ίδρυση της κίνησης αυτής κυρίαρχο ρόλο έπαιξε η αναγκαιότητα ευαισθητοποίησης και ενεργοποίησης των πολιτών του νομού μας καθώς επίσης και όλων των θεσμικών φορέων, ώστε να δημιουργηθεί μια δυναμική που θα έχει ως στόχο την εν γένει ανάπτυξη του νομού μας.

Σημαντικά ζητήματα που χρονίζουν και ταλανίζουν την περιοχή μας όπως τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα, την αστική περιοχή της Άρτας και την εν γένει ανάπτυξη του ορεινού όγκου π.χ. εγγειοβελτιωτικά, έργα διευθέτησης κοίτης ποταμού Αράχθου, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Αγροτουρισμός και βελτίωση υποδομών του ορεινού όγκου, προστασία του περιβάλλοντος, είναι ζητήματα για τα όποια πρέπει να εξευρεθούν λύσεις.

Καλούμε λοιπόν όλους του πολίτες να πλαισιώσουν την κίνηση μας αυτή και να συμμετέχουν ενεργά στις εκδηλώσεις της εκφράζοντας την άποψη τους και τις προτάσεις τους συμμετέχοντας στη λήψη των αποφάσεων προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ


Τα μέλη της προσωρινής Διοίκησης της «ΑΡΤΙΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ», με έδρα την πόλη της Άρτας, είναι:

1) Γεώργιος Αθανασούλας του Ευαγγέλου, Πρόεδρος

2) Άλκης Παπαχρηστάκης του Τηλέμαχου, Αντιπρόεδρος

3) Αλέξανδρος Γεροδήμος του Παναγιώτη, Γραμματέας

4) Γρηγόριος Τρομπούκης του Χαραλάμπους, Ταμίας

5) Δημήτριος Καραγιάννης του Γεωργίου, μέλος

6) Γεώργιος Καλύβας του Βασιλείου, μέλος

7) Νικόλαος Αράπης του Αντωνίου, μέλος


epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Διακήρυξη της κίνησης «Αρτινών Πολιτών Παρέμβαση»
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 8703100954980436460
item