Άρτα: Πανελλαδική απεργία - κλειστή την Δευτέρα η λαϊκή αγορά της Άρτας Άρτα: Πανελλαδική απεργία - κλειστή την Δευτέρα η λαϊκή αγορά της Άρτας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Πανελλαδική απεργία - κλειστή την Δευτέρα η λαϊκή αγορά της Άρτας

Νέα συγκέντρωση των παραγωγών της χώρας τη Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην πλατεία Συντάγματος, καθώς υποστηρίζουν ότι οι επερχόμενες αλλαγές μετατρέπουν τις λαϊκές σε εμπορικές, ευνοώντας όλους όσους πωλούν εισαγόμενα προϊόντα.

Μάλιστα κλειστές θα μείνουν οι λαϊκές αγορές τη Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου.

Πρόκειται για βελτιωτικές οι αλλαγές στο νομοσχέδιο για τις λαϊκές δηλώνει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ‘Αδωνις Γεωργιάδης, που δεν θίγουν τον πυρήνα της, αλλά κάνουν περισσότερο λειτουργικό το νέο πλαίσιο. 

«Το υπουργείο δεν θέλει να πλήξει κανέναν. Θέλει κανόνες διαφάνειας στις λαϊκές αγορές», σημείωσε και καθησύχασε παραγωγούς κι εμπόρους ότι το νέο πλαίσιο θα λειτουργήσει για την πρόοδο και των ιδίων και των καταναλωτών.   

«Θέλω, φεύγοντας από το υπουργείο αυτό, να αφήσω λαϊκές αγορές που λειτουργούν με διαφάνεια, με πρόοδο, με ισοτιμία παραγωγών και εμπόρων», είπε.

​«Εγώ έχω κουβαλήσει βιβλία, έχω στήσει πάγκο, έχω ξεστήσει πάγκο, έχω περιμένει να κάνω σεφτέ, έχω περιμένει να μου φέρουν ένα προϊόν για να μην χάσω τον πελάτη. Άρα, είναι άδικο να μου λέτε ότι δεν έχω τις κοινωνικές αναφορές για να κατανοήσω το ζήτημα των λαϊκών αγορών», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.   
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Πανελλαδική απεργία - κλειστή την Δευτέρα η λαϊκή αγορά της Άρτας
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 6593785619319644156
Σχόλια
item