Ρ.Βλαντή: «Η Ι.Παπαβλασοπούλου δεν μου αρέσει και τόσο - Είναι κακοντυμένη - Λείπει η Β.Καγιά» Ρ.Βλαντή: «Η Ι.Παπαβλασοπούλου δεν μου αρέσει και τόσο - Είναι κακοντυμένη - Λείπει η Β.Καγιά» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ρ.Βλαντή: «Η Ι.Παπαβλασοπούλου δεν μου αρέσει και τόσο - Είναι κακοντυμένη - Λείπει η Β.Καγιά»

Η Ραμόνα Βλαντή, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών της δηλώσεων, μίλησε για το Style me Up, το GNTM και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου.

«Περίμενα τη στιγμή για να κάνω κάτι τηλεοπτικό, κάτι που να μου ταιριάζει. Δεν έχω καημό να είμαι στην τηλεόραση. Τα νούμερα δεν τα κοιτάω, κοιτάω το Twitter. Θα άλλαζα την ώρα της εκπομπής. Θα την έβαζα απέναντι από κάτι αντίστοιχο», ανέφερε η Ραμόνα Βλαντή για το Style me Up.

«Δε θέλω καν να σχολιάσω τη Μέγκι Ντρίο, με αυτές τις κοπέλες δεν ασχολούμαι εγώ», είπε η Ραμόνα Βλαντή γελώντας για το σχόλιο του μοντέλου ότι δε θα έπρεπε να είναι στη θέση που είναι, καθώς δεν έχει ντύσει διάσημους.

Η Ραμόνα μίλησε στη συνέχεια για το GNTM και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: «Η Ισμήνη δεν μου αρέσει και τόσο. Είναι κακοντυμένη, δε βλέπω τίποτα πάνω της, μόνο κάτι λάθος ρούχα, κοιμάμαι. Λείπει η Βίκυ».

Για τα σχόλια που ακούγονται κατά καιρούς για την ίδια, απάντησε: «Δεν είμαι Ελληνίδα, έχω ένα πολύ ωραίο λεξιλόγιο, αλλά δεν έχω καλή προφορά.

Μη με κρίνεις για αυτό, αλλά για τη δουλειά μου».

«Δεν έχω προσωπικές κόντρες με κανέναν. Οι κόντρες μου είναι για αυτά που φοράνε. Δε θα κρίνω εγώ τα επαγγελματικά τους. Οι παρουσιάστριες στην τηλεόραση δεν είναι καλοντυμένες», είπε κλείνοντας η Ραμόνα Βλαντή.

epirusblog.gr
5 of 5
Ρ.Βλαντή: «Η Ι.Παπαβλασοπούλου δεν μου αρέσει και τόσο - Είναι κακοντυμένη - Λείπει η Β.Καγιά»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7653569467811846029
Σχόλια
item