Λοβέρδος: Ευπρόσδεκτος να κατέβει ο Παπανδρέου - Εάν δεν θέλει να είναι υποψήφιος να μας το πει γρήγορα

«Σήμερα είναι για μας, τα στελέχη, τα μέλη και τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ μια σπουδαία ημέρα, γιατί πριν από 40 χρόνια, στις 18 Οκτωβρίου, κερδίσαμε πανηγυρικά τις εκλογές και ανοίξαμε τον δρόμο για μια νέα Ελλάδα που θα περιελάβανε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους της μεσαίας τάξης ικανοποιημένους από τη ζωή τους και το μέλλον των παιδιών τους», δήλωσε κατά την επίσκεψη του στη Ζάκυνθο, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας για τη διεκδίκηση της προεδρίας του ΚΙΝΑΛ, ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, αναφερόμενος στον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου είπε ότι «είχαμε μια τηλεφωνική συνομιλία λίγων λεπτών, είμαστε συνάδελφοι και για πολλά χρόνια συνεργάτες αλλά για το θέμα που συνομιλήσαμε, η συζήτηση εξαντλήθηκε γρήγορα» και προσέθεσε: «Δεν είπα τίποτα παραπάνω από όσα έχω ξαναπεί πρόσφατα στην Χαλκίδα: Αν θέλει να κατέβει είναι ευπρόσδεκτος, αν δε θέλει να μας το πει γρήγορα γιατί απασχολούμαστε χωρίς λόγο για ένα θέμα που δε θα υπάρξει».

Σήμερα στις 19:00 το απόγευμα ο κ. Λοβέρδος θα πραγματοποιήσει συνάντηση με φίλους του κόμματος σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

epirusblog.gr
5 of 5
Λοβέρδος: Ευπρόσδεκτος να κατέβει ο Παπανδρέου - Εάν δεν θέλει να είναι υποψήφιος να μας το πει γρήγορα
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 6839923436165168311
item