Ε.Ελευθερίου για Α.Παππά: «Είναι ένας πολύ εγκεφαλικός τύπος - Δεν έχουμε πλέον επικοινωνία» Ε.Ελευθερίου για Α.Παππά: «Είναι ένας πολύ εγκεφαλικός τύπος - Δεν έχουμε πλέον επικοινωνία» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ε.Ελευθερίου για Α.Παππά: «Είναι ένας πολύ εγκεφαλικός τύπος - Δεν έχουμε πλέον επικοινωνία»

Η Ελευθερία Ελευθερίου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικών της δηλώσεων, μίλησε για τον πρώην συμπαίκτη της στο Survivor και νυν Bachelor, Αλέξη Παππά.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελευθερία Ελευθερίου τόνισε πως «έχω δει τον Αλέξη Παππά στο Bachelor. Είναι ένας πολύ εγκεφαλικός τύπος και θεωρώ ότι θα διαλέξει στο τέλος της ημέρας αυτή που θα μπορεί εγκεφαλικά να συνυπάρξει μαζί της».

«Έχουμε πολύ καιρό να μιλήσουμε με τον Αλέξη. Από τότε που ξεκίνησαν τα γυρίσματα και τηλεοπτικά να παίζει, δεν έχουμε πλέον επικοινωνία. Τον περιμένουμε να βγει και να μας πει τις εντυπώσεις του από κοντά».

«Ο Αλέξης Παππάς γνωρίζω πολύ καλά πως είναι σε μια ηλικία, γιατί το έχουμε συζητήσει απεριόριστες ώρες στο Survivor που ήμασταν, που θέλει να βρει μια γυναίκα και να κάνει οικογένεια και παιδιά» συμπλήρωσε η Ελευθερία Ελευθερίου στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

epirusblog.gr
5 of 5
Ε.Ελευθερίου για Α.Παππά: «Είναι ένας πολύ εγκεφαλικός τύπος - Δεν έχουμε πλέον επικοινωνία»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7151976350384118274
Σχόλια
item