Ανέστης Βλάχος: «Εμφύλιος πόλεμος» στην οικογένειά του για τη διαθήκη του! Ανέστης Βλάχος: «Εμφύλιος πόλεμος» στην οικογένειά του για τη διαθήκη του! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ανέστης Βλάχος: «Εμφύλιος πόλεμος» στην οικογένειά του για τη διαθήκη του!

Ο Ανέστης Βλάχος έφυγε από τη ζωή πριν από 40 ημέρες και ο «εμφύλιος πόλεμος» στην οικογένειά του έχει ξεκινήσει με αφορμή τη διαθήκη του.

Μπορεί ο Ανέστης Βλάχος, όσο ζούσε να είχε κοντά του τα δύο του παιδιά από διαφορετικούς γάμους, ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso τώρα οικογένεια έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα, τα οποία έχουν πάρει θέση μάχης!

Η εφημερίδα δημοσιοποιεί τη διαμάχη και την αμφισβήτηση της διαθήκης του Ανέστη Βλάχου, η οποία φέρεται να βρίσκεται στα χέρια της δεύτερης συζύγου του και της κόρης του.

Ο Ανέστης Βλάχος απέκτησε δύο παιδιά τον Ηρακλή με την τραγουδίστρια, Αναστασία Παπανδρώνη και την Έλλη με την συνάδελφό του, Μαρία Γαρίτση.

 Ανέστης Βλάχος με την κόρη του Έλλη και τη δεύτερη σύζυγό του, Μαρία Γαρίτση

Τα χρόνια πέρασαν και ο Ανέστης Βλάχος μεγάλωσε και άρχισε να απομακρύνεται από τα οικεία του πρόσωπα, από τους φίλους και τον περίγυρό του. Όσοι τον έζησαν τελευταία, μιλούν για έναν μοναχικό άνθρωπο. 

Μάλιστα, λίγες ημέρες, μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, ο γιος του Ηρακλής με μία λακωνική δήλωση στις 11 Αυγούστου στην Espresso είπε: «Όλα όσα συμβαίνουν με την υγεία του πατέρα μου σήμερα είναι το αποτέλεσμα της εγκατάλειψης του τα τελευταία χρόνια. Δυστυχώς, πλέον προσπαθούμε να τον κρατήσουμε στη ζωή. Όμως, όλα θα τα πούμε εν καιρώ. Το μόνο που παρακαλάω είναι να ζήσει».

Πριν από λίγες ημέρες, λοιπόν, ο γιος του Ηρακλής πληροφορήθηκε ότι ο πατέρας του άφησε ιδιόχειρη διαθήκη στην δεύτερη σύζυγό του και μέσα στην οποία δεν αναφέρεται ο ίδιος πουθενά.

Η εφημερίδα επικοινώνησε με τον δικηγόρο του Ηρακλή Βλάχου, ο οποίος δήλωσε: «Ο εντολέας μου πληροφορήθηκε πως έχει βρεθεί ιδιόγραφη διαθήκη του πατέρα του, της οποίας το κύρος ο εντολέας μου αμφισβητεί και προτίθεται να κινηθεί δικαστικά εναντίον όσων εμπλέκονται στην υπόθεση αυτή, προκειμένου έτσι να προστατεύσει την μνήμη του πατέρα του και τα δικά του κληρονομικά δικαιώματα».


epirusblog.gr
5 of 5
Ανέστης Βλάχος: «Εμφύλιος πόλεμος» στην οικογένειά του για τη διαθήκη του!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6455764395421917533
Σχόλια
item