Έρχεται διαζύγιο... «φωτιά»: Γουάντα Νάρα σε Μ.Ικάρντι: «Κατέστρεψες μια οικογένεια για μια σκύλα»! Έρχεται διαζύγιο... «φωτιά»: Γουάντα Νάρα σε Μ.Ικάρντι: «Κατέστρεψες μια οικογένεια για μια σκύλα»! | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Έρχεται διαζύγιο... «φωτιά»: Γουάντα Νάρα σε Μ.Ικάρντι: «Κατέστρεψες μια οικογένεια για μια σκύλα»!

Όπως όλα δείχνουν βρισκόμαστε αρκετά κοντά στο διαζύγιο της χρονιάς στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, καθώς η Γουάντα Νάρα έστησε στον τοίχο δημοσίως τον Μάουρο Ικάρντι.

Με ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, η «καυτή» γυναίκα του Αργεντίνου σούπερ σταρ «έκραξε» τον σύζυγο της και άφησε να εννοηθεί πως την… απάτησε!

Η γυναίκα και μάνατζερ του επιθετικού της Παρί έγραψε χαρακτηριστικά στο instagram: «Μία ακόμη οικογένεια που κατέστρεψες για μια σκύλα», με το μεγάλο διαζύγιο να φαίνεται πως παίρνει… σάρκα και οστά.

Ένα διαζύγιο που θα αλλάξει πολλά, καθώς η Γουάντα πρόκειται για μία από τις πιο ισχυρές προσωπικότητες και είναι αυτή που εκπροσωπεί τον Ικάρντι. Μάλιστα, εκτός από την «επίθεση» η Γουάντα έκανε και unfollow τον Ικάρντι, κάτι που επαληθεύει πως το insta story πηγαίνει προς τον επιθετικό της Παρί.

Μένει να φανεί ποιες θα είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση… 

Δείτε ορισμένες φωτογραφίες της Γουάντα Νάρα 

  
 

 

 

 

 

 

 


 

epirusblog.gr
5 of 5
Έρχεται διαζύγιο... «φωτιά»: Γουάντα Νάρα σε Μ.Ικάρντι: «Κατέστρεψες μια οικογένεια για μια σκύλα»!
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8405385939848889448
Σχόλια

Τα καλύτερα

item