Άρτα: Μαζεύουν υπογραφές για να λύσουν το πρόβλημα λειψυδρίας του χωριού οι ΜΙΚΡΟΣΠΗΛΙΩΤΕΣ Άρτα: Μαζεύουν υπογραφές για να λύσουν το πρόβλημα λειψυδρίας του χωριού οι ΜΙΚΡΟΣΠΗΛΙΩΤΕΣ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Μαζεύουν υπογραφές για να λύσουν το πρόβλημα λειψυδρίας του χωριού οι ΜΙΚΡΟΣΠΗΛΙΩΤΕΣ

Τη συλλογή υπογραφών προκειμένου να επισκευαστεί η υδρομάστευση στη θέση "Αράτα" και να λυθεί το σημαντικό πρόβλημα λειψυδρίας που αντιμετωπίζει ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες η Μικροσπηλιά, ξεκίνησαν οι κάτοικοι του χωριού...
Με επιστολή προς τον Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρο Καχριμάνη, οι κάτοικοι της Μικροσπηλιάς ζητάνε να επισκευαστεί η υδρομάστευση και να επανατοποθετηθεί στην προϋπάρχουσα θέση της καθώς και να αντικατασταθεί ο αγωγός μεταφοράς της υπόλοιπης ποσότητας νερού που χρησιμοποιούν για τις λοιπές ανάγκες.
Αναλυτικά η επιστολή:

"Κύριε Περιφερειάρχα,

Λόγω πολύ σοβαρής έλλειψης νερού παρακαλούμε να ενεργήσετε οτι είναι δυνατό ώστε να επισκευαστεί η μέχρι πρότινος από πολλών ετών λειτουργούσα υδρομάστευση στη θέση "ΑΡΑΤΑ" Μικροσπηλιάς Δήμου Κεντρικών Τζουμέρκων, ώστε να υδρευόμαστε κυρίως εμείς οι κάτοικοι, και το υπόλοιπο νερό να χρησιμοποιούμε για άρδευση, ανάγκες πυρασφάλειας, ανάγκες νεροτριβής και νερόμυλου κλπ.

Η υδρομάστευση για το πόσιμο νερό παρακαλούμε να επανατοποθετηθεί στην προϋπάρχουσα θέση της και να αντικατασταθεί ο αγωγός μεταφοράς της υπόλοιπης ποσότητας νερού που χρησιμοποιούμε για τις λοιπές ανάγκες (άρδευσης, νεροτριβής, νερόμυλου, πυρασφάλειας κλπ)
".

Όσοι Μικροσπηλιώτες δεν έχουν υπογράψει το ανωτέρω κείμενο και επιθυμούν να το πράξουν, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Μικροσπηλιάς Σωτήρη Τσίτσικα (τηλ. 6974456218).
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Μαζεύουν υπογραφές για να λύσουν το πρόβλημα λειψυδρίας του χωριού οι ΜΙΚΡΟΣΠΗΛΙΩΤΕΣ
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 3068235379929643297
Σχόλια

Τα καλύτερα

item