Άρτα: Νέο υπερσύγχρονο ασθενοφόρο στο κέντρο υγείας άνω Καλεντίνης Άρτα: Νέο υπερσύγχρονο ασθενοφόρο στο κέντρο υγείας άνω Καλεντίνης | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Νέο υπερσύγχρονο ασθενοφόρο στο κέντρο υγείας άνω Καλεντίνης

Δέκα νέα και εξοπλισμένα ασθενοφόρα παραδόθηκαν σήμερα σε ισάριθμα Κέντρα Υγείας που ανήκουν στη διοικητική της περιφέρεια...

Μάλιστα, όπως δήλωσε ο διοικητής της 6ης Υ.ΠΕ., Γιάννης Καρβέλης, «πρόκειται για ασθενοφόρα με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό». 

Πρόσθεσε ότι, «Είναι όλα 4Χ4, γιατί το πρώτο μας μέλημα ήταν να ενισχύσουμε τα Κέντρα Υγείας που βρίσκονται κυρίως σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές, παρέχοντας στους συμπολίτες μας, ασφάλεια, άμεση και γρήγορη επέμβαση όπου χρειαστεί» και κατέληξε ο διοικητής της 6ης Υ.ΠΕ, λέγοντας ότι «Μέλημά μας είναι οι άνθρωποι της υπαίθρου».

Σύμφωνα με την 6η Υ.ΠΕ. «τα νέα ασθενοφόρα, αποκτήθηκαν κατόπιν ανοιχτού διαγωνισμού, ενώ το κόστος τους ανήλθε στα 800.000 ευρώ, ποσό που καλύφθηκε εξολοκλήρου από την Υγειονομική Περιφέρεια».

Τα ασθενοφόρα παραδόθηκαν στα Κέντρα Υγείας Άνω Καλεντίνης Άρτας, Ερυμάνθειας και Κλειτορίας στην Αχαΐα, Ναυπάκτου και Χαλκιόπουλου στην Αιτωλοακαρνανία, Βασιλικής στην Λευκάδα, Πάργας στην Πρέβεζα, Μετσόβου, Δελβινακίου και Κονίτσης στα Ιωάννινα.

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Νέο υπερσύγχρονο ασθενοφόρο στο κέντρο υγείας άνω Καλεντίνης
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 2869752450532729169
Σχόλια
item