Τόλης Βοσκόπουλος: Οι άγνωστες λεπτομέρειες για τη ζωή του και το απαγορευμένο βιβλίο

Ο ανιψιός του Βοσκόπουλου αποκαλύπτει πληροφορίες και άγνωστα περιστατικά.

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή βρέθηκε ως καλεσμένος ο ανιψιός του Τόλη ΒοσκόπουλουΑπόστολος Παστός

Δυόμιση μήνες μετά τον θάνατο του τραγουδιστή, ο ανιψιός του μιλάει για άγνωστες πτυχές της ζωής του ρίχνοντας περισσότερο φως στον γενναιόδωρο άνθρωπο πίσω από τον τραγουδιστή.

Με τα λεγόμενά του, ο κύριος Παστός σκιαγραφεί το προφίλ ενός αξιοθαύμαστου ανθρώπου, που δε λογάριαζε τα χρήματα και που ήθελε πάντα να προσφέρει στους ανθρώπους γύρω του.

Ο Βοσκόπουλος δε λογάριαζε τα χρήματα

«Είχε βάλει στόχο από μικρός να απαρνηθεί τα λεφτά. Στο παντελόνι του δεν είχε τσέπες»

Κάποια στιγμή, μιλούσε με έναν άνθρωπο και του είπε ξαφνικά ότι είχε γενέθλια. Εκείνος τότε του απάντησε: «Τι λες; Τώρα μου το λες; Δεν έχω τι να σου δώσω. Συγγνώμη’ Και βγάζει το rolex με τα διαμάντια και το δίνει. Και το πήρε»

«Ήταν κουμπάρος και δεν είχε τι να του δώσει. Μου λέει ‘Πλύνε τη jaguar για να την πας’. ‘Και τι να του πω’, του λέω. (Και μου λέει) ‘Είπε ο Βοσκόπουλος ότι δεν έχει δώρο να σου δώσει ως κουμπάρος. Πάρε τη jaguar’. Και πήγα και το έκανα»

Το δώρο σε σύντροφό του

«Είχε κάποτε δεσμό και του είπε αυτή ότι χάλασε το αυτοκίνητο και ότι θα πήγαινε με το λεωφορείο. Και της είπε ‘Του Βοσκόπουλου η γυναίκα με το λεωφορείο; Κάτσε εκεί που είσαι και θα σε φέρουμε’ είπε. Και την άλλη μέρα πήγαμε και παραγγείλαμε άλλο αυτοκίνητο, καινούργιο στο κουτί, με τα κλειδιά, έξω από το σπίτι της»

Το απαγορευμένο βιβλίο

Πριν αρκετά χρόνια, όταν ακόμη ο Βοσκόπουλος ζούσε, η οικογένειά του ήθελε να κυκλοφορήσει ένα βιβλίο για τη ζωή του. 

Ο τραγουδιστής, όμως, πικράθηκε και δεν ήθελε αυτό να βγει στη δημοσιότητα, καθώς, όπως ισχυρίζεται ο ανιψιός του, νόμιζε ότι θα περιλαμβάνονται κακίες. Μετά από αυτό, ήθελε να τους βγάλει από τη ζωή του.

Η διαμάχη δεν έφτασε τα δικαστήρια, αφού ο κ. Παστός αποφάσισε να αποσύρει το βιβλίο που είχαν αποφασίσει να τιτλοφορήσουν «Χωρίς την έγκρισή μου».

epirusblog.gr
5 of 5
Τόλης Βοσκόπουλος: Οι άγνωστες λεπτομέρειες για τη ζωή του και το απαγορευμένο βιβλίο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2992888409514378604
item