Κλέλια Ρένεση: «Δεν ήθελα να κάνω παιδιά» – Η σπάνια εξομολόγηση για την εγκυμοσύνη και την κόρη της, Κοραλία

Η Κλέλια Ρένεση φιλοξενήθηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και, μεταξύ άλλων, μίλησε στη Ναταλία Γερμανού για τη μητρότητα και τη δύο ετών κορούλα της.

Πώς κατάλαβε ότι ήταν έγκυος; Η Κλέλια Ρένεση απάντησε στη Ναταλία Γερμανού ότι «οι μυρωδιές μου και οι αισθήσεις μου ήταν πολύ αυξημένες εκείνη την περίοδο. Είχα καταλάβει τα πάντα. Όταν επιβεβαιώθηκε η εγκυμοσύνη, μόλις είχαμε ξεκινήσει στη Μουρμούρα. 

Τότε, είχα κάνει ένα fitting με 50 φουστάνια που διήρκησε τρεις ώρες. Μετά από μία εβδομάδα τους είπα ότι σε ένα μήνα αυτά τα φουστάνια δεν θα μου κάνουν. Τραβάγανε τα μαλλιά τους»

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Μου έκανε τρομερά καλή εντύπωση πώς μου φέρθηκαν οι υπόλοιποι συντελεστές όταν έμαθαν για την εγκυμοσύνη μου. Ο Βλαδίμηρος και όλοι οι υπόλοιποι. Πολλή αγάπη και πολλή αγκαλιά. Δούλευα μέχρι μία εβδομάδα πριν γεννήσω. Αφού με έδιωξαν».

Ήθελε η ίδια να κάνει παιδιά; Η Κλέλια Ρένεση εξομολογήθηκε με ειλικρίνεια πως «δεν ήθελα να κάνω παιδιά. Δεν ήξερα πώς γίνεται αυτό το κόλπο, δεν είχα οικειότητα με αυτή την κατάσταση, ούτε δίπλα μου ανθρώπους που μεγάλωναν πολλά παιδιά. 

Ήξερα ότι είχαν τελειώσει μέσα μου κάποια δεδομένα. Ήξερα ότι ένα παιδί θα μου προσφέρει πράγματα και θα μου ανοίξει την καρδιά και το μυαλό. Θα μάθω να αγαπάω με τον τρόπο που ήθελα εγώ. Μέχρι τότε, δεν τα είχα καταφέρει να το μάθω».

«Η κόρη μου έχει δικό της γίγνεσθαι, μία δική της φιλοσοφία από την ώρα που γεννήθηκε. Της λέω να πάει στο δωμάτιό της και μου απαντά να πάω εγώ. Τι θα γίνει στην εφηβεία δεν ξέρω… Ενώ είναι εξαντλητικό για μένα να βάζω όρια, προσπαθώ να της το μάθω. 

Η αποστολή μου είναι να καταλάβω και να δω ποια είναι τα δικά της μαγικά κόλπα, ώστε να μην τη γεμίσω με σκουπιδαριό από άλλα δικά μου» σημείωσε η Κλέλια Ρένεση για την 2 ετών κόρη της, Κοραλία.

epirusblog.gr
5 of 5
Κλέλια Ρένεση: «Δεν ήθελα να κάνω παιδιά» – Η σπάνια εξομολόγηση για την εγκυμοσύνη και την κόρη της, Κοραλία
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3422091762333715326
item