Πρέβεζα: Ξεπερνιέται άλλο ένα εμπόδιο για το έργο στο Κάστρο του Αγίου Ανδρέα

Μέχρι 5 Νοεμβρίου, σύμφωνα με τον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας κ. Στράτο Ιωάννου, θα κατατεθεί ο φάκελος με τις διορθώσεις που είχε υποδείξει το ΚΑΣ για την ανάπλαση του Κάστρου του Αγίου Ανδρέα και όπως δεσμεύτηκε η Υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη στον ίδιο, θα συζητηθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται για να κερδηθεί ο χρόνος που χάθηκε λόγω κορωνοϊού.

Έτσι, πρόκειται να ξεπεραστεί ένα ακόμα από τα αρκετά εμπόδια για την υλοποίηση αυτού του έργου.

Αυτό έκανε γνωστό ο ίδιος ο Στράτος Ιωάννου κατά την διάρκεια της επίσκεψης της Υπουργού στην Πρέβεζα.

Ο κ. Ιωάννου αναφέρθηκε επίσης στη συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας με το Σωματείο “Διάζωμα” και συμπληρώνοντας τα όσα είπε η Λίνα Μενδώνη για το Σωματείο Πολιτών “Διάζωμα” έπειτα από ερώτηση δημοσιογράφου είπε :  “Επειδή είμαι αυτός που συνεργάστηκε με το Διάζωμα, θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. 

Αυτό που είδατε στην Αρχαία Νικόπολη δεν θα υπήρχε. Θα ήταν αυτό που υπήρχε πριν από 10 χρόνια. Πρώτον, η εύρεση χρημάτων. Μαζί πηγαίναμε με τον Σταύρο τον Μπένο, χτυπάγαμε πόρτες για να μπορέσουμε να βρούμε χρήματα για να χρηματοδοτήσουμε τις μελέτες. 

Δεύτερον, η ταχύτητα που γινόντουσαν οι μελέτες, ήταν πάρα πολύ σημαντική. Αν δεν υπήρχε αυτή η συνεργασία δεν θα υπήρχε τίποτα από όλα αυτά. Θα γίνονταν μετά δεκαετίες. Αυτό πρέπει να το καταλάβετε!”

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Ξεπερνιέται άλλο ένα εμπόδιο για το έργο στο Κάστρο του Αγίου Ανδρέα
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 3411552306736374023
item