Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Κάνω προσευχές και ελπίζω σε λίγο καιρό να ακούω ξανά» - Τι συνέβη; Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Κάνω προσευχές και ελπίζω σε λίγο καιρό να ακούω ξανά» - Τι συνέβη; | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Κάνω προσευχές και ελπίζω σε λίγο καιρό να ακούω ξανά» - Τι συνέβη;

Μετά την περιπέτειά της με τον κορονοϊό η Πηνελόπη Αναστασοπούλου περνά μια μικρή ταλαιπωρία καθώς όπως αποκάλυψε από μια απρόσεκτη κίνησή της, ράγισε μια μεμβράνη του αυτιού της με αποτέλεσμα να μην ακούει καλά.

«Επειδή με ρωτάτε για το αυτί μου, ράγισα μια μεμβράνη που έχουμε εδώ πίσω στο αυτί. Έχω ξεκινήσει κορτιζόνη, κάνω και πολλές προσευχές και ελπίζω σε λίγο καιρό να ακούω ξανά. 

Σε κάθε περίπτωση, όταν κάνετε πλύσεις να το κάνετε με αγάπη και όχι με νεύρα όπως το έκανα εγώ. 

Κάντε καμιά προσευχή και για εμένα…», ανέφερε χαρακτηριστικά η Πηνελόπη Αναστασοπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πρόσφατα η ηθοποιός μέσα από μια συγκλονιστική αποκάλυψε έκανε γνωστούς τους λόγους που έκοψε τα μαλλιά της.

«Ο κορονοϊός χτύπησε τον θυροειδή μου και άρχισαν να πέφτουν τα μαλλιά μου. Ανέβηκαν οι τιμές στην πολακτίνη και έφευγαν οι τούφες στα χέρια μου. 

Γι’ αυτό και για να δυναμώσω τα μαλλιά μου, να πάρουν δύναμη οι ρίζες, τα έκοψα, για να δημιουργηθούν ξανά. Αυτή είναι η αλήθεια.

Και δεν την έχω πει σε κανέναν. Αυτός είναι ο λόγος που έκοψα τα μαλλιά μου. Έζησα κάτι πολύ δύσκολο, πολύ παράξενο και σκέφτομαι αυτούς που ο κορονοϊός τούς βρήκε πιο ευάλωτους. 

Συγκινούμαι όταν βλέπω τον Ορέστη και ξέρω ότι τόσο αυτός όσο και εγώ περάσαμε τον Covid-19 και τώρα με ένα κείμενο που θα το ήθελαν όλοι οι ηθοποιοί να το παίξουν περιοδεύουμε σε όλη την Ελλάδα και μας έχει αγκαλιάσει ο κόσμος.

Πέρασα τόσα πολλά αυτήν τη χρονιά. θετικά, αρνητικά, είμαι τόσο μπερδεμένη που δεν μπορώ να διαχειριστώ τα συναισθήματα. 

Η ζωή όμως δεν είναι όλο χαρές και πανηγύρια, έχει και πολλές δύσκολες στιγμές αλλά είναι και ρόδα που γυρνάει και φέρνει τα δώρα της. 

Όπως αυτή τη θεατρική παράσταση, το Νυφικό κρεβάτι», ανέφερε χαρακτηριστικά στο περιοδικό Enjoy η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

epirusblog.gr
5 of 5
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Κάνω προσευχές και ελπίζω σε λίγο καιρό να ακούω ξανά» - Τι συνέβη;
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5887476744182579946
Σχόλια
item