Γιώργος Παπαδόπουλος-Γαλάτεια Βασιλειάδη: Αυτό το όνομα θα δώσουν στο δεύτερο παιδί τους

O Γιώργος Παπαδόπουλος και η αγαπημένη του Γαλάτεια Βασιλειάδη μετρούν αντίστροφα τον χρόνο για να υποδεχτούν το δεύτερο γιο τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι μίλησε στο περιοδικό OK! για τις προσπάθειες που έκανε για δυο χρόνια μέχρι να καταφέρει να κάνει δεύτερο παιδάκι, τα λάθη που έκανε στην αρχή της γέννησης του γιου του Άγγελου ενώ αποκάλυψε και το όνομα που θα πάρει ο δεύτερος γιος του.


Κάνατε λάθη ως νέοι γονείς;

Γιώργος: Κάναμε πολλά λάθη στην αρχή από άγνοια. Δεν μας είπε κανείς πώς πρέπει να θηλάζει η Γαλάτεια. Τάιζε το μικρό, έβγαζε και γάλα και έτσι το σώμα είχε μάθει να παράγει γάλα συνέχεια. Ώσπου ξύπνησε μια μέρα με ρίγη και πυρετό. Πήγαμε στο νοσοκομείο και οι γιατροί τής είπαν ότι έπαθε μαστίτιδα.

Γαλάτεια: Κανονικά, όταν θηλάζεις, πρέπει να το κάνεις μόνο από το στήθος. Εγώ έβγαζα γάλα και με θήλαστρο και στο μπάνιο, με αποτέλεσμα το σώμα μου να παράγει ποσότητα που θα έφτανε για να θηλάσω τρία παιδιά. Αυτά είναι πράγματα που δεν μπορείς να τα γνωρίζεις αν δεν σε έχουν ενημερώσει. Ούτε για τους πόνους της γέννας δε μου είχε πει κανένας τίποτα, γι’ αυτό και αποφάσισα να μην κάνω επισκληρίδιο.

Τώρα δεν το συζητώ καν ότι θα κάνω τοκετό χωρίς να έχω κάνει πρώτα επισκληρίδιο. Ακόμα και τώρα κάνουμε λάθη. Για παράδειγμα, την πρώτη μέρα που πήγα τον Άγγελο στο σχολείο έκλαιγα. (Σ.σ. ο γιος τους είναι 3 χρόνων.) Αυτό δεν είναι σωστό γιατί αν σε βλέπει έτσι το παιδί, είναι λογικό ότι θα τρομάξει και θα πάρει από φόβο το σχολείο.

Γιώργος: Η αλήθεια είναι ότι εγώ είμαι πιο υπερπροστατευτικός από τη Γαλάτεια. Αυτός είναι και ένας λόγος που σιχαίνομαι τις παιδικές χαρές. Με το που πατάω το πόδι μου εκεί βλέπω μόνο κινδύνους. Φοβάμαι ότι μπορεί ο Άγγελος να πέσει από την τσουλήθρα, να τρέξει ένα παιδί και να τον ρίξει κάτω ή να τον χτυπήσει. Αναρωτιέμαι γιατί δεν έχουν προστατευτικά κάγκελα στις κούνιες.

Γαλάτεια: Καλά, κι εγώ είμαι υπερπροστατευτική. Είμαι η κλασική Ελληνίδα μάνα που θα γυρίσει φαγωμένος ο Άγγελος από το σχολείο και θα του βάλω να φάει. Και βέβαια θα του φορέσω πάντα κάτι παραπάνω από φόβο μην κρυώσει.

Η περίοδος της καραντίνας επηρέασε αρκετά τις σχέσεις των ζευγαριών. Πολλοί χώρισαν.

Γιώργος: Εμείς κάναμε παιδί!

Γαλάτεια: Δύο χρόνια το προσπαθούσαμε, αλλά λόγω άγχους δεν το είχαμε καταφέρει.

Γιώργος: Εμείς την καραντίνα αποφασίσαμε να τη δούμε αλλιώς και αντιμετωπίσαμε την όλη κατάσταση με χιούμορ. Περνούσαμε πολύ χρόνο μαζί σαν οικογένεια, παίζαμε παιχνίδια, προγραμματίζαμε το μέλλον και έτσι ήρθαμε ακόμη πιο κοντά.

Γαλάτεια: Αξιοποιήσαμε τον χρόνο που είχαμε δημιουργικά. Εγώ πήρα μία αντιπροσωπεία με καρότσια και τώρα ετοιμάζω τη δική μου σειρά παιδικών ρούχων και κατάστημα με είδη bébé.

Έχετε σκεφτεί τι όνομα θα δώσετε στο μωρό σας;

Γιώργος: Ο Άγγελος δεν πήρε το όνομα του παππού του. Του δώσαμε αυτό το όνομα γιατί συνηθίζαμε να λέμε ο ένας τον άλλο «Άγγελέ μου». 

Τώρα, επειδή ο πεθερός μου είναι ένας άνθρωπος που έχω πολύ ψηλά, του υποσχέθηκα ότι θα του δώσω το όνομά του. Θα τον βαφτίσουμε λοιπόν Ιορδάνη και το πιθανότερο είναι το μυστήριο να γίνει το επόμενο καλοκαίρι στην Κύπρο.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιώργος Παπαδόπουλος-Γαλάτεια Βασιλειάδη: Αυτό το όνομα θα δώσουν στο δεύτερο παιδί τους
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5006021107052437969
item