Πηνελόπη Πλάκα: Τα τελευταία χρόνια έκανα πολλή ψυχοθεραπεία – Λείανα τις γωνίες μου Πηνελόπη Πλάκα: Τα τελευταία χρόνια έκανα πολλή ψυχοθεραπεία – Λείανα τις γωνίες μου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πηνελόπη Πλάκα: Τα τελευταία χρόνια έκανα πολλή ψυχοθεραπεία – Λείανα τις γωνίες μου

Στον καναπέ των Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλου στην εκπομπή «Στούντιο 4» κάθισε η Πηνελόπη Πλάκα το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η ηθοποιός, αναφέρθηκε στη ψυχοθεραπεία που έκανε τα τελευταία χρόνια και εξήγησε πως μια απώλεια την οδήγησε στο να πάρει την συγκεκριμένη απόφαση.

Συγκεκριμένα, η Πηνελόπη Πλάκα σημείωσε πως «τα τελευταία χρόνια έκανα πολλή ψυχοθεραπεία. Έμαθα καλύτερα τον εαυτό μου, λείανα τις γωνίες μου, αγάπησα πιο πολύ εμένα και δούλεψα πράγματα που με είχαν πληγώσει στο παρελθόν».

«Πολλά πράγματα με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, νομίζω πως με την πρώτη στραβή δεν θα το σκεφτείς πάρα πολύ εύκολα. 

Όταν όμως σου συμβεί κάτι και πέσεις στα πατώματα, όπως είχα πάθει εγώ τότε, είναι η αρχή για να ανακαλύψεις πολλά πράγματα μέσα μου. 

Για μένα ο λόγος δεν ήταν ερωτικός, ήταν απώλεια ενός αγαπημένου μου ανθρώπου. Σοκαρίστηκα με την ζωή και με το πόσο μικρή είναι, τι κάνουμε για αυτήν και αν την ζούμε όσο πρέπει να την ζούμε».

Στην συνέχεια η Πηνελόπη Πλάκα είπε πως: «Από μικρή είχα μια σύνδεση με τον θάνατο. Τον φοβόμουν επειδή είχα άρρωστο άνθρωπο μέσα στην οικογένεια και μεγάλωσα μαζί του. 

Όταν έχασα την γιαγιά μου, η οποία με μεγάλωσε με τον παππού στο χωριό και ήταν σαν δεύτεροι γονείς μου».

epirusblog.gr
5 of 5
Πηνελόπη Πλάκα: Τα τελευταία χρόνια έκανα πολλή ψυχοθεραπεία – Λείανα τις γωνίες μου
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7848465603142437958
Σχόλια
item