Παντρεύεται η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου; Η αποκάλυψη της πρότασης γάμου! (Βίντεο) Παντρεύεται η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου; Η αποκάλυψη της πρότασης γάμου! (Βίντεο) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Παντρεύεται η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου; Η αποκάλυψη της πρότασης γάμου! (Βίντεο)

Κάποιες προσωπικές αποκαλύψεις για τα επόμενα βήματα στη σχέση τους έκαναν ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ερωτευμένοι και δεν κρύβονται! Το ζευγάρι τους τελευταίους μήνες ζει στην Αθήνα, μιας και οι υποχρεώσεις τους είναι στην πρωτεύουσα και έτσι περνάνε αρκετό χρόνο μαζί.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που δημοσιεύουν κοινά τους στιγμιότυπα στο Instagram από την καθημερινότητα τους. Το βράδυ της Κυριακής αποφάσισαν να απαντήσουν σε ερωτήσεις των ακολούθων τους σχετικά με τη σχέση τους.

Μια από αυτές είχε να κάνει με τον γάμο, με το ζευγάρι να μην κρύβει ότι αυτή η σκέψη υπάρχει στο μυαλό τους, αρκεί όμως η πρόταση να γίνει από τη social media star.

«Σχετικά με αυτό έχει αναπτύξει μια θεωρία ο Δημήτρης. Λέει ότι 9 στις 10 προτάσεις γάμου που γίνονται από άντρα σε γυναίκα καταλήγουν σε διαζύγιο. Οπότε μου λέει, μήπως να κάνω πρόταση εγώ σε αυτόν για να πάει καλύτερα; Πείτε λίγο» είπε χαρακτηριστικά με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να απαντά με χιούμορ: «Είμαι παραδοσιακός».

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: yupiii.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Παντρεύεται η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου; Η αποκάλυψη της πρότασης γάμου! (Βίντεο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 835588450576418516
Σχόλια
item