Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες θα σου πω αν δικαιώθηκα» Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες θα σου πω αν δικαιώθηκα» | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες θα σου πω αν δικαιώθηκα»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους κατήγγειλε τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική παρενόχληση, όταν ξεκίνησε το κίνημα #metoo στην Ελλάδα.

Η ηθοποιός μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και απάντησε στην ερώτηση της Ναταλίας Γερμανού  για το αν νιώθει δικαιωμένη μετά την προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους είπε: «Νομίζω ότι είναι πάρα πολύ νωρίς για να χρησιμοποιηθεί αυτή η λέξη (η δικαίωση). Πρέπει να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες και τότε θα μπορέσω να σου απαντήσω».

Ο Φάνης στάθηκε βράχος

Η ηθοποιός είχε μιλήσει πρόσφατα  στην εκπομπή Πάμε Δανάη όπου είχε εκμυστηρευτεί την δυσκολία που είχε στο να προβεί στην καταγγελία εναντίον του Πέτρου Φιλιππίδη

«Σε ό,τι αφορά το #metoo και την απόφαση μου να μιλήσω, υπήρχε και η δύσκολη παράμετρος της οικογένειας και των παιδιών… Από στη στιγμή που υπάρχει μια οικογένεια, οφείλεις να σκεφτείς τα πράγματα και μια και δυο και τρεις φορές και να πάρεις φυσικά και τη γνώμη τους. 

Ο Φάνης σε όλη αυτή τη διαδικασία ήταν βράχος…».

epirusblog.gr
5 of 5
Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες θα σου πω αν δικαιώθηκα»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2183540847050419369
Σχόλια
item